frihed napisał: interesuje mnie masaz gornych i dolnych czesci ciala O to coś dla mnie. Masować włosy i paznokcie to bardzo dobry interes taka rehabilitacja.
Jeśli chodzi o masaż to tak jak mówiłem kontakt na e-mail: polonista6661@tlen.pl.
Masaż dolnych i górnych partii ciała można oczywiście łączyć, więc z tym nie ma kompletnie żadnego problemu.
Zapraszam serdecznie
Masaż klasyczny oczywiście którym świadczę usługi jest masażem typowo relaksacyjnym. Jeśli ktoś chciałby masaż sportowy, który pomoże oczywiście pomoc po treningach sportowych na z obolałe mięśnie jest droższy o 50kr.
pozdrawiam i zapraszam na masaż
Szukamy doświadczonych i solidnych stolarze do budowy domków letniskowych w malowniczym Hovden. Projekt rusza w sierpniu, a potrzebujemy łącznie 8 pracowników z odpowiednim doświadczeniem.
Miejsce pracy:Hovden
Opis stanowiska:Prace przy nowej zabudowie – budowa domków letniskowych
Wymagania:Minimum 2 lata doświadczenia jako cieśla
Umiejętność ...
Oferujemy:Prace przy nowej zabudowie – budowa domków letniskowych ...
Dodatkowy tekst / wymagane klauzule:Zainteresowany pracą w pięknej okolicy, z dobrymi warunkami ...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.