Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Polskie arkus1 KrzysiekNI izabella1 J.... Alesund Agnie Szka (5527 niezalogowanych)
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Elise napisał:
Karol.Ky napisał:
Elise napisał:
Karol.Ky napisał:
Duzo ludzi bierze providenta i jezdzi.
A pozniej jest gwiazda programu Luksusfellen.

Program fajny, raz norweska sie para skarzyla, bo splacala dom i miala rate za dom 5000 czy 6000 koron miesiecznie.

Jeszcze lepszy byl gosciu, ktory zrezygnowal ze stalego zatrudnienia i zatrudnil sie w tej samej firmie jako freelance/firma jednoosobowa, bo mu sie wydawalo, ze freelancer nie placi podatkow.

Pewnie jak poszukasz, to znajdziesz ten odcinek - wszystkie leza na www.tv3.no/.

O tego odcinka nie widzielm.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Mariusz P
(Mariusz_P)
Wiking
Elise napisał:

Skoro wiesz, ze tak mozna, to nie ma przeciez problemu zrobic tak samo w Alesund:
www.airbnb.com/s/alesund?
Tu, gdzie mieszkam duzo tak robi w sezonie letnim, choc malo kto wynajmuje tylko na dobe lub 2.

Znam tą stronkę i już tam sprawdzałem, ale nie ma żadnej oferty noclegu w Alesund, więc jednak problem żeby tak zrobić jest Uwierz mi, że stronki najbardziej znane już sprawdziłem, nim napisałem tu pierwszy post
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(Volda)
Początkujący
Pozostaje namiot jak dojedziesz do Voldy i bedzie to piątek - niedziela to masz nocleg .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiktoria S.
(Wiktoria)
Wiking
Nie wiem czy to nowy trend, czy nie, ale coś w tych chyba jednak jest. Wystarczy sobie choćby przejrzeć profile znanych osób na istagramie czy fejsbuku. Wnerwia mnie to pytanie w kółko o ubrania (i nie tylko!). Skąd jest, skąd jest tamto. Nie wiem, ja jakoś nigdy nie chciałam wygladać naj 99% populacji, dlatego nie rozumiem tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Ubrania na które nie stać, kredyty na ubrania, wycieczki to jest dopiero chore Ale co jest złego w tym że ktoś zabierze namiot i zwiedza świat? Jak tylko się dogada ma na tyle odwagi to czemu nie? Siedzicie na MN i wydaje Wam się że to najlepsze co w życiu można zobaczyć. Cześć Wiki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok