Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ginekolog prywatnie- sandnes, stavanger - Norwegia

Czytali temat:
81 Postów
K S
(katarzynajan)
Początkujący
Witam, chciałabym pójść do ginekologa, jednak nie mam tu jeszcze nr personalnego, czy mogę zapisać się do ginekologa prywatnie?
Jaki jest to mniej więcej koszt i czy długo się czeka, jaki mniej więcej jest koszt leków na zapalenie? Myślałam, żeby polecieć do Polski i tam odwiedzić mojego gina, koszt tego to około 1000 zł, czy bardziej opłaci mi się spróbować tutaj prywatnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
K S
(katarzynajan)
Początkujący
żadna nie była u ginekologa prywatnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ja nie bylam i nie jestem z okolic, w ktorych szukasz ginekologa, ale umiem uzywac mozgu...
Link, jeden z wielu dostepnych w googlach:

www.stavanger-gynekologi.no/priserkontakt
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
K S
(katarzynajan)
Początkujący
mójgu umiem używać i ja. Chodziło mi bardziej o to czy bez numeru mogę iść prywatnie do lekarza?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
K S
(katarzynajan)
Początkujący
obrażanie kogoś nie mając o tej osobie pojęcia jest żałosne..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
katarzynajan napisał:
obrażanie kogoś nie mając o tej osobie pojęcia jest żałosne..

A co to turyście juz nie wolno iść do lekarza?
Myśl jezeli jestes na wakacjach mozesz rownież zachorować i masz prawo udać sie do lekarza po pomoc, zapłacisz za wizytę w zależności od badań odpowiednia sumę ale raczej nie przekroczy ona tego tys kr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Kasia J
(katrasia)
Nowicjusz
To forum chyba powstało w jakimś celu- ludzie zadają pytania,które ich nurtują a inni im odpowiadają. Proponuję iść na spacer i pokrzyczeć w lesie zamiast wyładowywać swoje nerwy obrażając obce osoby,które szukają pomocy. No!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
katrasia napisał:
Proponuję iść na spacer i pokrzyczeć w lesie
co za ludzie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Karolina Go
(karuuuska_1805)
Wiking
Ja chodziłam prywatnie do ginekologa z ciążą, jeszcze wtedy nie miałam numeru personalnego i gin wystawił mi tymczasowy . Koszt dwóch pierwszych wizyt to 1000 kr, pozniej po 600 kr i na koniec ciązy po 400 kr ) .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
ludi 9
(ludikor)
Wiking
Witam chcialem zapytac czy zdobyla Pani nr do pol. ginekologa? i czy mogl bym prosic o nr.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok