Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

która ma proste nogi? - Norwegia

Czytali temat:
(2790 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
W Warszawie odbyła się prezentacja finalistek konkursu Miss Polonia 2014. Galę finałową konkursu przewidziano na 6 grudnia. W prezentacji uczestniczyła aktualna Miss Polonia czyli Paulina Krupińska oraz jej poprzedniczki - Marcelina Zawadzka oraz Rozalia Mancewicz.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/galerie/styl-zycia/fina...p;utm_campaign=other
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
No i co w zwiazku z tym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no czy Miss Polonia ma szansę dostać się do 1/16 finału Miss World?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Zapewne szanse ma..... ale to Polka Jasiu.Rozumiesz-krzywe nogi,wrodzona glupota I OBYWATELSTWO POLSKIE z miejsca Ja zdyskwalifikuja zapewne.Zgadza sie ? O to Ci zapewne chodzilo co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
od małego ciągle słyszałem, że
polska wódka najlepsza na świecie
polska żywność najpyszniejsza
a Polki najśliczniejsze na świecie
w polską wódkę przestałem wierzyć najwcześniej
po wyjeździe do Vilniusa i skosztowaniu wódek rosyjskich
..... tbc
aha
no i że polskie fachurry to najlepsze i najszybsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jednak sercem przy naszych polkach...Brawo Jasiu! Lapiesz plusy,bo prawda jest taka a nie inna-ze nasze polskie kobity najlepsze,najpiekniejsze i najmadrzejsze.Tylko jeden fakt rozni Nas od siebie (Ciebie i mnie)-abys mogl tego zasmakowac musisz niestety placic.....I tu nasuwa sie pytanie: dlaczego pomimo niecheci do Narodu Polskiego wybierasz (trzeba tu podkreslic -nieodplatnie) nasz skarb najlepszy w postaci naszych pieknych kobiet? Czyzby tylko placic pozostalo za przyjemnosc,bo w inny cywilizowany sposob sie nie da?I dlaczego Polki,ktore tak nie nawidzisz? A moze inaczej sie nie da,bo jednak ulomnosc umyslowa nie pozwala na wieksze wyzwania?Moze tylko na tym sie ten Twoj swiat zamyka....Robota(o normalnej pracy mowy nie ma)... Bilet do Polski(najtanszy,na dwa trzy dni,bo robic trzeba) i przyjemnosc (dziwka,ktora kazdemu da,za byle co).No i szczesliwy powrot do tego kraju,ktory tak przygarnal...ktory tak uszczeszliwia...ktory daje ogromne mozliwosci na to aby czuwac,ponizac i ....sam sobie odpowiedz Jasiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
sebaseba napisał:
jednak sercem przy naszych polkach...Brawo Jasiu! Lapiesz plusy,bo prawda jest taka a nie inna-ze nasze polskie kobity najlepsze,najpiekniejsze i najmadrzejsze.Tylko jeden fakt rozni Nas od siebie (Ciebie i mnie)-abys mogl tego zasmakowac musisz niestety placic.....I tu nasuwa sie pytanie: dlaczego pomimo niecheci do Narodu Polskiego wybierasz (trzeba tu podkreslic -nieodplatnie) nasz skarb najlepszy w postaci naszych pieknych kobiet? Czyzby tylko placic pozostalo za przyjemnosc,bo w inny cywilizowany sposob sie nie da?I dlaczego Polki,ktore tak nie nawidzisz? A moze inaczej sie nie da,bo jednak ulomnosc umyslowa nie pozwala na wieksze wyzwania?Moze tylko na tym sie ten Twoj swiat zamyka....Robota(o normalnej pracy mowy nie ma)... Bilet do Polski(najtanszy,na dwa trzy dni,bo robic trzeba) i przyjemnosc (dziwka,ktora kazdemu da,za byle co).No i szczesliwy powrot do tego kraju,ktory tak przygarnal...ktory tak uszczeszliwia...ktory daje ogromne mozliwosci na to aby czuwac,ponizac i ....sam sobie odpowiedz Jasiu Jasiu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sebaseba napisał:
Tylko jeden fakt rozni Nas od siebie (Ciebie i mnie)
tyś nawet za głupi, aby ten fakt zdemaskować
pomogę ci
ja się brzydzę, że się urodziłem Polakiem, a ty jesteś z tej samej okazji dumny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
sebaseba napisał:
Tylko jeden fakt rozni Nas od siebie (Ciebie i mnie)
tyś nawet za głupi, aby ten fakt zdemaskować
pomogę ci
ja się brzydzę, że się urodziłem Polakiem, a ty jesteś z tej samej okazji dumny
Matce i ojcu podziekowales?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
matka z ojcem po świecie nie jeździli
a już na trzech półkulach byłem