Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kupno mieszkania , kredyt - Norwegia

Czytali temat:
Rysiek Kaliszewsi marcin sz Marta Zielinska (1332 niezalogowanych)
8 Postów

(mikk)
Wiking
Witam. Szukam osoby ktora pomoże mi w zalatwieniu kredytu z banku i z komuny na wklad wlasny , oczywiscie nie za darmo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mikk napisał:
Witam. Szukam osoby ktora pomoże mi w zalatwieniu kredytu z banku i z komuny na wklad wlasny , oczywiscie nie za darmo.
Co ćpasz ?
I gdzie to chowasz !?

Może i Ja skosztuję trochę ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(mikk)
Wiking
ciebie nikt o zdanie nie prosil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
baska krzyś
(bk1)
Początkujący
Gabriel wyluzuj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bk1 napisał:
Gabriel wyluzuj.
Nie łapię tych aluzji ...
Przecież Ja cały czas jestem na LUZIE
nie
Widać tego ? .
---
Jak ktoś zadaje DEBILNE pytanie to i taka adekwatna jest odpowiedź .
---
NIC
WINCEJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Co bylo debilne wg. Ciebie w tym pytaniu ? Do wypelnienia jest masa dokumentow i widocznie ten ktos wie, ze sobie nie poradzi. Ty niedawno wstawiles na forum MN zdanie do przetlumaczenia z norweskiego na polski. To dopiero bylo debilne Po tylu latach w Norwegii nie dac sobie rady z krotkim, prostym jak drut zdaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
Po tylu latach w Norwegii nie dac sobie rady z krotkim, prostym jak drut zdaniem
NIE wstawiłem
ŻADNEGO ZDANIA ...!!!
---
TYLKO
SKRÓT
zwrotu w administracyjnym ŻARGONIE ...! .
---
I to nie jeden , a dwa skróty ...
I tylko tyle .
---
Pytanie zaś było SKIEROWANIE konkretnie do Imperatora i do nikogo więcej ... !!! .
Ponieważ tylko On Oficjalnie pracował w NAV ...!!!
Dlatego domniemywałem ,że jako pracownik administracji na wyższym szczeblu będzie wiedział co takie SKRÓTOWCE znaczą ...!!!
---
Coś tam zapamiętałaś LindoŚmalindo tylko zapomniałaś co
O ... oooo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Lindemans napisał:
Po tylu latach w Norwegii nie dac sobie rady z krotkim, prostym jak drut zdaniem
NIE wstawiłem
ŻADNEGO ZDANIA ...!!!
---
TYLKO
SKRÓT
---
I tylko tyle .

---
Pytanie zaś było SKIEROWANIE konkretnie do Imperatora i do nikogo więcej ... !!! .
Dlatego domniemywałem ,że jako pracownik administracji na wyższym szczeblu będzie wiedział co takie SKRÓTOWCE znaczą ...!!!
---
O ... oooo

Pacanie to były dwa krótkie proste zdania tyle ze z drobnymi błędami i translator nie dał rady przetłumaczyć, wiec juz za duża pezszkoda dla ciebie. żaden zargon bo to zrozumialaby osoba która zna podstawy norweskiego, ale ty jesteś Głąb i tyle. Było wysłać prywatna wiadomość do impka albo patima to tylko oni mieli by powody żeby akurat w tym przypadku zobaczyć jaki z ciebie imbecyl. Zresztą w późniejszych postach pisałeś ze może by to usunąć bo głupio tak, zapomniałeś ze na czacie nie jestes
Sam robisz z siebie pośmiewisko a z innych którzy pytają o dość skomplikowana sprawę drwisz.
Zresztą sam kiedyś się chwaliles ze byles swego czasu z Tłumaczem jak chciałeś kupić chalupe do remontu, a teraz co....

Większego hipokryty od ciebie to nie ma... Myślenia kalego...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Gabriel napisał:
Lindemans napisał:
NIE wstawiłem
ŻADNEGO ZDANIA ...!!!
---
TYLKO
SKRÓT
---
I tylko tyle .
---
---
O ... oooo

Jaki zargon durniu, jakie skrotowce ? To byly krotkie, urzedowe zdania na poziomie przedszkola, tylko ktos drobna literowke zrobil
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
LOL!! Cos mnie ominelo widze co to za zdania? dajcie sie sprawdzic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok