Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Matus9795 (4639 niezalogowanych)
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Zawsze bedziecie miec kompleksy. To widac , slychac i czuc

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to przedstawiciele najwyższej kultury w kolebce cywilizacji ....w końcu warsiawiaki nie będą gorsze od rzymian
www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/93645...e-z-policja-w-Rzymie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
adamkrysiak napisał:
Zawsze bedziecie miec kompleksy. To widac , slychac i czuc

wzruszające
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to napewno przyjezdni ! biją tę naszą elitę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Na wszystkich stadionach w polsce sa burdy, nie tylko u nas. W krakowie kibice sie kosuja, a do tego zajmuja dilerka, ale to tylko przyklad i to nie kibice tylko bandyci. Absolutnie nie popieram burd na stadionach, ale nie masz powodu zeby z powodu jakiejs zadymy ironicznie wypowiadac sie o nas. Nie jestesmy zadnym kwiatem ani sola. Jestesmy zwyklymi polakami takimi jak ty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Bo rodowity klub Stolicy to jest Polonia.... przed wojna Legia zbankrutowala w 1938mym... A po wojnie komuszki na wzor CSKA stworzyly swoj CWKS 7egia....

Na Polonii jest zawsze spokoj i pelna kultura....

A na zulecie wiadomo jak sama nazwa mowi kto tam chodzi do tego ostatnio zaczeli bardziej otwarcie mowic kim sa: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1525...teczowych_fanow.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
adamkrysiak napisał:
Na wszystkich stadionach w polsce sa burdy, nie tylko u nas. W krakowie kibice sie kosuja, a do tego zajmuja dilerka, ale to tylko przyklad i to nie kibice tylko bandyci. Absolutnie nie popieram burd na stadionach, ale nie masz powodu zeby z powodu jakiejs zadymy ironicznie wypowiadac sie o nas. Nie jestesmy zadnym kwiatem ani sola. Jestesmy zwyklymi polakami takimi jak ty.
od razu poznać że nie rodowity warsiawiak z ciebie po ostatnim zdaniu to nie wiem czy cię wpuszczą na żyletę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Bo rodowity klub Stolicy to jest Polonia.... przed wojna Legia zbankrutowala w 1938mym... A po wojnie komuszki na wzor CSKA stworzyly swoj CWKS 7egia....

Na Polonii jest zawsze spokoj i pelna kultura....

A na zulecie wiadomo jak sama nazwa mowi kto tam chodzi do tego ostatnio zaczeli bardziej otwarcie mowic kim sa: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1525...teczowych_fanow.html

oczywiście polonia to drugi po legii klub polskiej intyligencjii ....to nie warsiawiaki . to jest historia całej rzeczpospolitej .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(cornyknut)
Wiking
Polonia czy legia co to za roznica... Kibic Ruchu Chorzów taki jak ja, nienawidzi zadnego klubu ze stolicy. Bo to stolica,gorole. Zero szacunku. W tym calym kotle wole Polonię osobiście bardziej. Legia jedyne co na + oprawy,bo przychodzi tyle osob na stadion ze glowa mala ( jak na Lech). Dla porownania Ruch do elity nalezy, jadąc na wyjazd do Wrocławia w 2390 osob,co na śląskie standardy to ogromna liczba. Ekipe Legia ma coraz słabsza,chopy sie sypia, a na mecze coraz wiecej przychodzi przydupasów w rurkach. Ja i tak bede milo wspominał ustawke z Legia,ktora jak zwykle wykazała brak szacunku i na vs. Ruchem przyjechali o 20 chopow wiecej,mimo to nie ustrzegli sie porządnego oklepu. Pozdro! To my naród śląski!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
dziekii tej Legii zyjecie, macie o czym mówic,pisac i nad czym sie pastwic!

Dla nas to całe zycie, tradydcja,honor i DUMA nie tylko stolicy,ale i Polski!

Nigdy zaden z was tego nie ogarnie, bo jestescie downy w tej kwestii i wasze mózgi tego nie potrafia przetworzyc i pojąc ocb....

Jihad Legia !

Ps: janek masz zadanie > który na filmiku to ja ?
Jak zganiesz, to bedziesz moim "miszczem"
podpowiedz brzmi > zaden w żółto czerwonych pedalskich barwach

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok