Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pin do kary - Norwegia

Czytali temat:
Dariusz Błaszczak witold kazimierczak Marcin Wolynkiewicz Tomasz Jurczuk Grubson26 Mateusz Łubian Jaś trele Piotr Gacoń atenAD Daniel Bergen (3880 niezalogowanych)
19 Postów

(Agucha234)
Wiking
Witam mam pytanie dostałam kartę do bankomatu jakieś tydzień temu . Ile czasu trzeba czekać teraz na pin ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Agucha234 napisał:
Witam mam pytanie dostałam kartę do bankomatu jakieś tydzień temu . Ile czasu trzeba czekać teraz na pin ???

pobrać samemu z konta internetowego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(Agucha234)
Wiking
Tyle że ja się nawet nie mogę zalogować na konto bo tam jest że potrzebny kod pin ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Agucha234 napisał:
To coś nie tak , Tydzień czekania to trochę za długo , Może wyrzuciłaś kopertę do śmieci myśląc iż to reklama !!!
---
Pin przychodzi w nieoznakowanej kopercie . podany jest tylko adres nadawcy i nic więcej !!!
Do mnie przyszedł na drugi dzień ., a parę lat temu , w tym samym dniu były dwie koperty .jedna z kartą a druga z pinem !!!
---
Wejdź na stronę banku i tam sprawdź wszystkie dane , co prawda kartę i pin , nie wysyła sam bank tylko właściciel karty , jednak po zatwierdzeniu takie dane są już w zakładce . tam też można zmienić istniejący już pin , na wygodny do zapamiętania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ech !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Agucha234 napisał:
Tyle że ja się nawet nie mogę zalogować na konto bo tam jest że potrzebny kod pin ?
BZDURA ...!!!
---
---
Na konto banku , trzeba się najpierw niezależnie zarejestrować , by następnie móc się logować !!!.
---
PIN z KARTY bankomatowej nie ma nic wspólnego z logowaniem się na konto w Banku !!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(Agucha234)
Wiking
Ooooo kurczę bardzo dziękuje za podpowiedz i radę !!!!
Kuzwa a jeśli wyrzuciłam tą kopertę z pinem to co ja mam zrobić ?> jak mam się zalogować na tą stronę ?
Konto mam w sparebank ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(Agucha234)
Wiking
No to już sama się pogubiłam
jedni tak drudzy tak
jak ja mam się zarejestrować do tego cholernego banku tu jest jakaś masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Agucha234 napisał:
No to już sama się pogubiłam
jedni tak drudzy tak
jak ja mam się zarejestrować do tego cholernego banku tu jest jakaś masakra

Spokojnie ...
Też mam konto w Spare tyle że w Nord-Norge.
Strony Banków Spare nieraz się różnią , jednak nie na tyle by nie były mobilne między sobą .
---
Jak spisywałaś umowę , to nie dostałaś Info jak się zarejestrować , przecież masz spisaną umowę dodatkową na bank internetowy ! .
Ty chyba mylisz pojęcia ...
Co innego jest PIN do karty Bankomatowej
A co innego jest HASŁO do Konta ... !!!
---
PIN - to cztery cyfr ... np ; 1 2 3 4 .
---
HASŁO - to co najmniej 7 znaków litery i cyfry ... np : Q i r 1 2 J 0 9 ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(Agucha234)
Wiking
ja wszystko rozumiem tylko jak ja mam sie zarejestrowac ?
Du som far nytt kort henter PIN-koden i nettbanken
1.Logg deg inn i nettbanken
2.Ga til menypunktet Postkasse
3. Velg Hent PIN - kode til kort
no a skad ja mam ten pin miec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok