Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wybor lekarza - Norwegia

Czytali temat:
MICHAŁ Riko Paula Wielgosz Arkadiusz Grabowski marek1821 no wear MarcinFal Solrac (2064 niezalogowanych)
43 Posty
Kinga R
(kinia15c)
Nowicjusz
Witam, powiedziano mi, ze moge wybrac lekarza na stronie helsenorge.no, jednak zeby tam sie zalogowac musze uzyc BANKID, niestety w mojej zakladce bankid w internetbank jest napisane, ze nie moge zamowic bankid.

Pracuje tu 3 miesiace, chyba mam prawo do lekarza, w koncu place skladki, Czy ktos orientuje sie jak sie dostac do lekarza pierwszego kontaktu w moim wypadku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Maja00 z
(maja00)
Początkujący
wejdź na strone helfo.no i tam będziesz wszystko miała ale jakieś kody są chyba potrzebne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Kinga R
(kinia15c)
Nowicjusz
dzieki, tam mozna sie na szczescie zalogowac z miniID, ale i tak jest napisane cos takiego: Personer med D-nummer kan ikke benytte seg av denne internettløsningen. Vennligst kontakt fastlegekontoret for informasjon.

wiec znow musze do recepcji, ciekawe co powiedza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kinia15c napisał:wiec znow musze do recepcji, ciekawe co powiedza...
Też Mi mecyje ...
CO POWIEDZĄ ...?
---
Nic nie powiedzą , ot poproszą dokument ze zdjęciem i zarejestrują pobierając jednocześnie opłatę .
Jak nie masz Karty bankomatowej to weź gotówkę i po kłopocie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
zadzwoń do Helfo- ja tak zrobiłam i podałam im nazwisko lekarza jakiego chce miec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to nie Polsza, żeby jak nie urok, to sraczka i biegiem do doktora po antybiotyki
paracetamol można kupić w sklepie bez recepty
a na jaką cholerę płacić za to jeszcze, no za receptę na paracet
PS
jeszcze chyba leku na grypę i przeziębienie to nie wymyślono
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok