Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Artur Zywica JakeGy Ikett Personalpartner DawidDomino.krk (1528 niezalogowanych)
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
patim napisał:
mieszkalne
popatrz gdzie buduja autostrady ,tunele ,popytaj robotnikow

w tym przypadku sie zgodze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejpa)
Maniak
tak tylko te baraki przy budowach sa wyłacznie dla osób które pracują na danej budowie. A co mnie interesuje to przedewszyskim cos w oslo bo mieszkam 70 km poza i ciagle dojezdzam, potrafi byc meczace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
maciejpa napisał:
tak tylko te baraki przy budowach sa wyłacznie dla osób które pracują na danej budowie. A co mnie interesuje to przedewszyskim cos w oslo bo mieszkam 70 km poza i ciagle dojezdzam, potrafi byc meczace.
Na Forum takiej Informacji nie dostaniesz , z prostej Przyczyny .
---
Te Osiedla Barakowe , są obstawione na pół roku z góry , jak nie więcej i mało kiedy , na taki Camp. wejdzie ktoś z Ulicy !!! .
---
Musisz Niestety , zasięgnąć Informacji u źródła , czyli Danego Właściciela lub Administratora , Takich Zbiorowisk .
---
Poza Allna było w 2008 roku jeszcze dwa , podobnej wielkości i kondycji , jednak czy dotrwały do dzisiaj nie wiem .
---
Pamiętam , że w 2010 jak byłem w Oslo , to na Allna , był full i ani szpilki nie szło włożyć osobiście , mieszkałem przez miesiąc w na pół dzikich barakach , na terenie Jakiejś firmy prawie , że w centrum na Etterstad , było sporo Polaków ale też i Niemcy , Duńczyk ... czy to działa do dzisiaj też nie wiem .
Wejdź na stronę Hosteli i innych miejsc czasowego kwaterunku w Oslo i powoli szukaj .
Jest też strona , zrzeszająca takich właścicieli kontenerowych mieszkań . Jednak znowu nic nie pomogę .
Pamiętam , że osobiście siedziałem w Necie ponad tydzień , zanim znalazłem wolne miejsce w Oslo na podobnych zasadach .
---
Możesz też zajrzeć do Świetlicy przy Kościele Olafa tam przy wejściu jest tablica z informacjami po polsku , nieraz się trafia miejsce w Pokoju za rozsądną cenę .
---
Może akurat trafisz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
maciejpa napisał:

www.finn.no/finn/realestate/lettings/res...ROOMS_TO=&sort=1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
serviceteknikere napisał:
maciejpa napisał:

www.finn.no/finn/realestate/lettings/res...ROOMS_TO=&sort=1

masz jeszcze to www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/dom+i+mie...zystepnej+cenie.html

odlicz dojazdy i czas to i tak bedziesz do przodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a może buraków w Oslo
bo tu ludzie często palcówki robią
Zgłoś wpis