Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Studia podyplomowe - Norwegia

Czytali temat:
Ewa Lewandowska Kasia Janowska Paweł W Wojt Choro Adam11111 sachu76 mada1234 (4084 niezalogowanych)
14 Posty
Ewa L
(efa)
Wiking
Witajcie. Zastanawiam się jak wygląda kwestia moich (zrobionych w Polsce) studiów podyplomowych. Czy w Norwegii jest podobny "system edukacji"? W mojej pracy w PL miałam możliwość ciągłego podnoszenia kwalifikacji i moge sie pochwalić kilkoma dodatkowymi fakultetami, zrobionymi głównie na tej uczelni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów

(pluto20)
Stały Bywalec
Napewno takie cos jest,chodź sie w to bardziej nie wglebialem . Tu tez jest podobny system jeśli chodzi o studia zrobione w Norwegii. Co do studii zrobionych w Polsce mogą ci tych studii całych nawet nie zaliczyć w Norwegii . Kumplowi z 7 lat studii w Polsce ,zaliczyli tylko 5 lat , czyli niepełne studia .Mojemu nauczycielowi tez nie zaliczyli pełnych studii podyplomowych , czyli rożnie to bywa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
efa napisał:
Witajcie. Zastanawiam się jak wygląda kwestia moich (zrobionych w Polsce) studiów podyplomowych. Czy w Norwegii jest podobny "system edukacji"? W mojej pracy w PL miałam możliwość ciągłego podnoszenia kwalifikacji i moge sie pochwalić kilkoma dodatkowymi fakultetami, zrobionymi głównie na tej uczelni.

Zapytaj w NOKUT.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów

(Coturobie)
Stały Bywalec
przetłumacz dokumenty u tlumacza przysieglego. wejdz na strone NOKUT i tam napisane jakie masz jeszcze im zalaczyc orginalne dokument y i potwierdz tam wyksztalcenie i juz.

powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok