Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Daniel Bednarz Krzysztof Erne (1593 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
a przepisy sie zmieniają

Akurat te, od dawna sie nie zmienily
zmieniają sie cały czas bo każdy mówi co innego poczytaj na forum

Mnie nie obchodzi, co kazdy pisze. Jesli mowa o przepisach, to mniemanie Mietka i Zenka nie ma tu znaczenia. Przepisy od dawna sie nie zmienily.
przepisy cały czas sie zmieniają, już niebawem nawet twój skalniak bedzie jeździł VW na polskich blachach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
a przepisy sie zmieniają

Mnie nie obchodzi, co kazdy pisze. Jesli mowa o przepisach, to mniemanie Mietka i Zenka nie ma tu znaczenia. Przepisy od dawna sie nie zmienily.
przepisy cały czas sie zmieniają, już niebawem nawet twój skalniak bedzie jeździł VW na polskich blachach

Czy mnie kiedykolwiek, twoja polska baba interesowala ? Po kiego wiec (pik-pik-pik) mieszasz do tematu mojego meza ? Na prawde jestes tak prosty, ze nie potrafisz ogrnac zwyczajnej dyskusji bez czepiania sie rodziny forumowicza ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

Czy mnie kiedykolwiek, twoja polska baba interesowala ? Po kiego wiec (pik-pik-pik) mieszasz do tematu mojego meza ? Na prawde jestes tak prosty, ze nie potrafisz ogrnac zwyczajnej dyskusji bez czepiania sie rodziny forumowicza ?[/quote]

ojej..............
chyba czar prysł i koniec miłosci......
czyzby tak wielka miłosc chyliła sie ku upadkowi, hae ???
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mówiłem,hae ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
a przepisy sie zmieniają

Czy mnie kiedykolwiek, twoja polska baba interesowala ? Po kiego wiec (pik-pik-pik) mieszasz do tematu mojego meza ? Na prawde jestes tak prosty, ze nie potrafisz ogrnac zwyczajnej dyskusji bez czepiania sie rodziny forumowicza ?

a czy ty wciąż bedziesz tołkować i upierać sie że przepisy w tym temacie sie nie zmieniły? uważam że prościej jest napisać kołtunerii że przepisy sie zmieniły i można jeździć autem na PL blachach niemal że wszystkim i nie mieszam tu twojego męża, to był tylko przykład
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
a przepisy sie zmieniają

a czy ty wciąż bedziesz tołkować i upierać sie że przepisy w tym temacie sie nie zmieniły? uważam że prościej jest napisać kołtunerii że przepisy sie zmieniły i można jeździć autem na PL blachach niemal że wszystkim i nie mieszam tu twojego męża, to był tylko przykład

Na tyle juz cie znam i potrafie ocenic, ze to mial byc przyklad dla idiotow( i tak nie zrozumieja). Nie zaliczam Cie do smieci forumowych (taki jeden sie tlucze za mna i skalniakiem po forum, jak zesrany ), ktore z braku jakichkolwiek normalnych argumentow musza sie podpierac szarganiem mezow, zon, dzieci. Takich sie po prostu ignoruje. Jednakze wolalabym, aby moj maz, skoro sie na tym forum nie udziela, nie byl tematem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

Na tyle juz cie znam i potrafie ocenic, ze to mial byc przyklad dla idiotow( i tak nie zrozumieja). Nie zaliczam Cie do smieci forumowych (taki jeden sie tlucze za mna i skalniakiem po forum, jak zesrany ), ktore z braku jakichkolwiek normalnych argumentow musza sie podpierac szarganiem mezow, zon, dzieci. Takich sie po prostu ignoruje. Jednakze wolalabym, aby moj maz, skoro sie na tym forum nie udziela, nie byl tematem [/quote]

wow

a jeszce nie tak dawno cisnełas "singlom", ze maja rogi jak dorosły łos, bo ich kobiety dupy daja na lewo i prawo w polszy (?) !!!
co teraz, czyzby sama nie miesciła sie w samochodzie, hae ?
A moze skalny ci kabrio zaproponował i to dało ci do myslenia, hae ?
aaaaaaaaaaaaaa było tak pieknie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał: Na tyle juz cie znam i potrafie ocenic, ze to mial byc przyklad dla idiotow( i tak nie zrozumieja). Nie zaliczam Cie do smieci forumowych (taki jeden sie tlucze za mna i skalniakiem po forum, jak zesrany ), ktore z braku jakichkolwiek normalnych argumentow musza sie podpierac szarganiem mezow, zon, dzieci. Takich sie po prostu ignoruje. Jednakze wolalabym, aby moj maz, skoro sie na tym forum nie udziela, nie byl tematem miłe z twojej strony chyba nie zasne dziś
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie badz taki swiety i zdziwiny, bo sam dokladnie wiesz, ze forum jest pelne smieci i niestety nie jest to przyjemnym zjawiskiem Co innego zwyczjne potyczki, nie przekraczajace granic, a co innego przepychanki bydla, ktore zszarga matke, ojca, meza, zone i dodda do tego tysiac usmiechow. Zawsze wtedy przypomina mi sie seria starych, polskich kawalow o Izynku (z-jak zaba)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
Nie badz taki swiety i zdziwiny, bo sam dokladnie wiesz, ze forum jest pelne smieci i niestety nie jest to przyjemnym zjawiskiem Co innego zwyczjne potyczki, nie przekraczajace granic, a co innego przepychanki bydla, ktore zszarga matke, ojca, meza, zone i dodda do tego tysiac usmiechow. Zawsze wtedy przypomina mi sie seria starych, polskich kawalow o Izynku (z-jak zaba) mi aż tak "śmiecie" nie przeszkadzają, bardziej ci potrzebujący pomocy którzy nie wiedzą co robić bo ma auto na pl blachach 5 lat i potrzebuje porady czy może dalej jeździć lub poszukujący pracy przy zbiorze jabłek, malowaniu(czyt. umiejący wszystko) lub ci co mają konto w banku ale nie wiedzą gdzie jest placówka... a spróbuj odpowiedzieć nie tak jak sobie życzą ...to jest dopiero ubaw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
NOREK napisał:
2013 trzeba spełnić kilka warunków, a najważniejszy to chyba opuszczenie Norge po tym czasie.. To się jeszcze nie zmieniło
kto ci powiedzial ze trzeba opuscic norwegie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok