Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej Urbaniak Marcin M Michal Zietek Julekem messi55 (4078 niezalogowanych)
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
3 osoby w pokoju!
Ciekawe który będzie odpowiadał finansowo za szkody?
Zawsze było to problematyczne.

Wesoły Hotel to moze być nazwa
Ciasne gniazdko też ładnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Daniel Daniel
(danielos320)
Wiking
Nie opowiadaj mi pierdoł że 20 metrowy pokój + łazienka i się 3 osoby nie zmieszczą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Nie mówię ze się nie zmieszczą.
Zmieszczą się, a i owszem.

Problem w tym,..... że nie chciał bym mieszkać tak na dłuższy czas bez prywatności.

Pytałeś, wiec piszę co ja myślę. Sa pewnie i tacy co w 8 osób by mieszkali.
Ja na pewno nie.
Pieniądze pieniędzmi, ale się w tym pokoju spędza trochę, jedynego prywatnego czasu!

Oby nie zwariować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
danielos320 napisał:
Naprawdę dostałem taki kosztorys , 4 banki chcą za budowę domu i urządzenie , plus koszt działki i innych opłat około 3 bankiem powiedzieli , słowo wam daje. Ktoś pisał po co mi to ? PO co ty wyjechałeś do norwegi ? Rynek polski leży i nie wiadomo czy kiedyś nie będę musiał zamykać sklepu , trzymam je bo mam inne źródła dochodu. Muszę w coś zainwestować a Norwegia , to jest najlepsza lokata

tak...i pytasz sie ludzi na forum o oplacalnosc inwestycji.....hahahahahahahahaha ....

blazen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
alexkawa napisał:

ludzie placa miedzy 4 a 6k za samodzielny pokoj. Za kawalerke placi sie od 6500 w gore. gdy ktos lubi dojezdzac, to na prowincji znajdzieø za 6/8k domek,

Skad Ty chlopie wzieles koszta wynajecia za domek? Takie ceny go chyba w Kirkenes lub Okolice.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
LaToszka napisał:
alexkawa napisał:

ludzie placa miedzy 4 a 6k za samodzielny pokoj. Za kawalerke placi sie od 6500 w gore. gdy ktos lubi dojezdzac, to na prowincji znajdzieø za 6/8k domek,

Skad Ty chlopie wzieles koszta wynajecia za domek? Takie ceny go chyba w Kirkenes lub Okolice.

Popieram.
..., ale klient jest tak jakby z choinki urwany, więc nie zwracajcie na niego uwagi.
Niech się błaźni dalej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Daniel Daniel
(danielos320)
Wiking
Śmiać mi się chcę z was haha Ludzie mieszkacie po 10 w pokoi a tu narzekacie , większość z was nawet pracy tam nie ma i nie będzie , albo kopać rowy , bez języka i niczego Zamknij jakiś moderator ten temat , napisało mi 3 osoby na pw , chętne do projektu Mi wystarczy A wy nadal kopcie rowy Nie obrażając większości którzy pracują i utrzymają rodziny Uczyć się norweskiego znajdziecie pracę

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ktos cie w maliny wpuszcza z ta wycena,zrobienie lazienki to jest koszt 100 tys,i bez fajerwerkow,
1 h hydraulika ok 1000 nok,elektryk podobnie,a takiego kolchozu nie wystawisz "po polsku",wszelkie prace musza wykonywac ludzie z uprawnieniami, wez kartke i sam sobie policz.

2mln pln to nie jest tak duzo w tym kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
danielos320 napisał:
Śmiać mi się chcę z was haha Ludzie mieszkacie po 10 w pokoi a tu narzekacie , większość z was nawet pracy tam nie ma i nie będzie , albo kopać rowy , bez języka i niczego Zamknij jakiś moderator ten temat , napisało mi 3 osoby na pw , chętne do projektu Mi wystarczy A wy nadal kopcie rowy Nie obrażając większości którzy pracują i utrzymają rodziny Uczyć się norweskiego znajdziecie pracę

Pozdrawiam

Prosiłeś ludzi o opinie, a teraz opiniujesz, że większość rowy kopie albo języka nie zna.....tylko dlatego że napisali ci prawdę.
Chcesz zrobić spęd dla własnych rodaków.

Co do języka i pracy innych to...
Zdziwiłbyś się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
a buduj sobie,za jakis czas poczytamy o tobie albo nawet w NRK cie pokaza z ta chlewnia.

wtedy tutaj napisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok