Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej Urbaniak Marcin M Michal Zietek Julekem messi55 (4079 niezalogowanych)
14 Posty
Daniel Daniel
(danielos320)
Wiking
Ty mówisz że to są złe warunki , większość gorzej mieszka , a ja chcę pokoje 20 metrowe z łazienka i po 3 osoby na pokój , ja myślę że to są nie najgorsze warunki w porównaniu do tego gdzie ludzie śpią w norwegi i muszą płacić kaucje np 18 tys koran a jeszcze nie pracują , u mnie by płacili jedną kaucje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
danielos320 napisał:
Witam ,

Chciałbym się o coś zapytać was , zamierzam wybudować dom , spory około 500 m , ma być w nim 20 pokoi , w każdym łazienka i około 10 kuchni. Ale mam pytanie , chciałbym wynajmować pokój jeden na 4/3 osoby , jeden pokój ma mieć około 20 metrów razem z łazienką 5 metrową. Jak myślicie cena 3/4 tysięcy koron od osoby to jest dobra cena ? W cenie ma być internet , prąd , woda , ogrzewanie. Jak myślicie będą chętni?

Pozdrawiam

masz tu projekt
www.google.pl/search?q=projekt+chlewni&a...biw=1280&bih=615
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
danielos320 napisał:
Ty mówisz że to są złe warunki , większość gorzej mieszka , a ja chcę pokoje 20 metrowe z łazienka i po 3 osoby na pokój , ja myślę że to są nie najgorsze warunki w porównaniu do tego gdzie ludzie śpią w norwegi i muszą płacić kaucje np 18 tys koran a jeszcze nie pracują , u mnie by płacili jedną kaucje.

co jeden to lepszy.....

Ciekaw jestem jacy jeszcze tu przyjada.....(?)
Jesli masz kilkanscie sklepów w polszy, to co tu kurwa robisz i po co ci budowa pekinu i centralnej patologii >
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
A czy w tej analizie ujeto koszt mediów ? Czy masz zamiar wybudować ten kolchoz legalnie czy na czrno ? Wcześniej ktoś ci napisał że za 4 banki możesz sobie najwyżej domek jednorodzinny postawić lub chyte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin Marcin
(Marcin7)
Wiking
Człowieku co ty brałeś ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Daniel Daniel
(danielos320)
Wiking
Naprawdę dostałem taki kosztorys , 4 banki chcą za budowę domu i urządzenie , plus koszt działki i innych opłat około 3 bankiem powiedzieli , słowo wam daje. Ktoś pisał po co mi to ? PO co ty wyjechałeś do norwegi ? Rynek polski leży i nie wiadomo czy kiedyś nie będę musiał zamykać sklepu , trzymam je bo mam inne źródła dochodu. Muszę w coś zainwestować a Norwegia , to jest najlepsza lokata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Daniel Daniel
(danielos320)
Wiking
Mówisz ze wysoka cena , zaproponuj swoją jak wiesz lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
danielos320 napisał:
Witam ,

Chciałbym się o coś zapytać was , zamierzam wybudować dom , spory około 500 m , ma być w nim 20 pokoi , w każdym łazienka i około 10 kuchni. Ale mam pytanie , chciałbym wynajmować pokój jeden na 4/3 osoby , jeden pokój ma mieć około 20 metrów razem z łazienką 5 metrową. Jak myślicie cena 3/4 tysięcy koron od osoby to jest dobra cena ? W cenie ma być internet , prąd , woda , ogrzewanie. Jak myślicie będą chętni?

Pozdrawiam

Nie czytaj tego co inni piszą , tylko buduj . Ja bym postawił 1 duża kuchnię , a do pokoju wstawił 4 piętrowe łóżka , to wejdzie 8 osób . Cena jest bardzo dobra , a chętni już czekają .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Daniel Daniel
(danielos320)
Wiking
8 osób w pokoju , tego to ja nawet nie zrobię ... , postanowiłem 3 osoby w pokoju i reszta zostaje Dowiecie się wkrótce o budowie Albo Oslo albo Drammen , mam dwie działki do wyboru. Może i macie racje cena może za wysoka jak na łóżko , też zejdę z 4 tys do 3 tysięcy koron Jeżeli odzyskam pieniądze te które zainwestuje mogę zejść nawet do 2 lub 1,5 tys koron.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Bez prywatności, dał bym 1500 max, .... a i to nie jest to pewne na jak długo.

Zważając na rożne typy spędzania wolnego czasu,......ale będzie gorzelnia w tym budynku!

Raj dla dostawców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok