Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1279 niezalogowanych)
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
jdos napisał:
czego Wy sie tak oburzacie ??? Mam mieszkanie za 7000 i w zajebistym stanie 100 m2 bez kaucji. moi znajomy tez placa podobnie. I nie mieszkam w chlewie ze swiniami tylko w zjaebistym mieszkaniu . A co do wyjazdu to podałam mu strone poto by moze popatrzyl inne oferty. Tutaj gdzie ja mieszkam nie ma ciezko z praca wyatarczy troche checi. Piszecie by sie pierdolnąc w łeb . Tak naprawde nie wiedząc nic o tej osobie do ktorej to kierujecie. Czy musicie byc dla wszystkich tacy chamscy . Na kazdym forum kogos rownacie z blotem. Ja nie pisałam wczesniej tego do Was tylko do własciciela tego wątku .

a gdzie jest tak bosko?

pracy masa, piekne domy za 7000kr i zero kaucji ?

ciekaw jestem/smy wiec oswiec nas miła panno....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
.....7000 kr a reszta do odrobienia w stajni przy zwierzakach dojnych,... co świt i zmierzch.

To nie moze być w mieście!....... a już na pewno za 100 m.
No,....tez jestem ciekaw tej miejscowości?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Podobnoz mieszka w Tromsø ale to napewno nie prawda
Za100m w Tromsø musisz zapłacić 15 tys
Pracy fakt jest dużo ale jak masz doswiadczenie i pojęcie o pracy
Wiec gdzie mieszkasz? Gdzies 15-20 km w Gorach od Tromsø?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(jdos)
Wiking
Mieszkam 3 kilometry od rynku. Mam cały parter w domu dla siebie i swojej rodziny. I wiem ze sa mieszkania nawet 68m2 za 12 000 i do tego 30 000 kaucji . Ale zdaża sie tez czasem taniej. Np. na sasiedniej wyspie nazywa sie kavaloya sa mieszkania nawet po 5 tysiecy i wcale tutaj nie czaruje bo mam kilku znajomych co wlasnie tak mieszkaja. Z tymi cenami to troszke przesadzacie . I sadze ze 6000 koron miesiecznie na jedzenie to nie jest małło jak na jedna osobe.Dodam ze nie jjem paprykaza tylko codziennie gotuje obiady i nie jem byle czego bo mam malenkie dziecko w ktore nie pcham smieciowego jedzenia ...przeslalam mu strone by nie jechal w ciemno. ja nie mowie mu ze jest super fantastycznie ale niech próbuję. .. On jest po w-f i wcale nie uczenie w szlole jest jedynym wyjsciem ,a co do języka norweskiego to gowno prawda ze wszedzie jest wymagany .... Moj maz jest operatorem zurawia wieżowego pracuje z norwegiami a porozumiewa sie z nimi po angielsku . Znam tez wiele osob co ni z ząb ni mowia po norwesku . Fakt do pracy w szkole jest niezbedny ale kto powiedzial ze nie znajdzie innej pracy ??? Usilujecie sie z kogos zrobic idiote. Ale Ja dobrze wiem gdzie mieszkam i co jem . Wszystkiego jestescie tak pewni..Nie każdy pracuje tutaj przy krowach albo zamiata szose wiec lepiej sie zastanowic zanim sie cos palnie... Dziekuje Do widzenia i prosze was skonczmy ta beznadziejna dyskusje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(lukas26)
Wiking
ja mam mieszkanie w centrum oslo za 6200tys okolo 45m2 +kaucja3000tys pracuje u polaka za 100k bez zatrudnienia na czarno i na poczatek musze dac rade jezyk angielski slaby norweski wogule i mysle ze jakos bedzie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok