Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wynajmę pokoj dla jednej lub 2 osób - Norwegia

Czytali temat:
(981 niezalogowanych)
25 Postów

(przemo111)
Wiking
witam mam do wynajęcia duży jasny pokój dla jednej osoby za 7000 koron lub dla 2 osób po 3600 od łóżka.mieszkanie 2 pokojowe w 2 pokoju mieszkam ja z kolegą.szukam spokojnych osób nie nadużywających alkocholu czystych i dbających o porządek ,ze stałą pracą pokój wolny od zaraz to znaczy muszę zrobić malowanie itp.kaucji nie wymagam do czynszu należy doliczyc priąd ogrzewanie i woda miejskie więc nie dużo trzeba doplacać mieszkanie jest na Rødstuveien 6, 0572 Oslo. praktycznie centrum 10 minut do tebany trika i autobusow.zainteresowanych proszę o kontakt tel 92529101 lub p.bocianiak@interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Ja p... jeden pokj za 7 tys plus opaty? Masakra nawet jak na Oslo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
przemo111 napisał:
witam mam do wynajęcia duży jasny pokój dla jednej osoby za 7000 koron lub dla 2 osób po 3600 od łóżka.mieszkanie 2 pokojowe w 2 pokoju mieszkam ja z kolegą.szukam spokojnych osób nie nadużywających alkocholu czystych i dbających o porządek ,ze stałą pracą pokój wolny od zaraz to znaczy muszę zrobić malowanie itp.kaucji nie wymagam do czynszu należy doliczyc priąd ogrzewanie i woda miejskie więc nie dużo trzeba doplacać mieszkanie jest na Rødstuveien 6, 0572 Oslo. praktycznie centrum 10 minut do tebany trika i autobusow.zainteresowanych proszę o kontakt tel 92529101 lub p.bocianiak@interia.pl
Chyba ci sie mozg zlasowal,7000 plus oplaty to wynajmiesz samodzielne mieszkanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
przemo111 napisał:
witam mam do wynajęcia duży jasny pokój dla jednej osoby za 7000 koron lub dla 2 osób po 3600 od łóżka.mieszkanie 2 pokojowe w 2 pokoju mieszkam ja z kolegą.szukam spokojnych osób nie nadużywających alkocholu czystych i dbających o porządek ,ze stałą pracą pokój wolny od zaraz to znaczy muszę zrobić malowanie itp.kaucji nie wymagam do czynszu należy doliczyc priąd ogrzewanie i woda miejskie więc nie dużo trzeba doplacać mieszkanie jest na Rødstuveien 6, 0572 Oslo. praktycznie centrum 10 minut do tebany trika i autobusow.zainteresowanych proszę o kontakt tel 92529101 lub p.bocianiak@interia.plod dwóch osób po 3600 daje 7200 a ile ty płacisz? 8tys? ja płace 7500 za przyzwoite mieszkanie 2pokoje wiec zró malowanie i...

wypierdalaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(przemo111)
Wiking
no jak dodasz ze 3 tysiące i 3 miesiące kaucji a muzg to sie chyba tobie zlasował jak nie masz potrzeby wynajmowac to nie komentuj tylko pomiń i daruj sobie komentarze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(przemo111)
Wiking
wal sie na cyce chamie i sam wypierdalej wlaśnie przez takich idiotow jak ty tak a nie inaczej nas oceniają na calym świecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
własnie przez takich baranów co to krzyczą za pokój 7tys ale frajer sie pewnie trafi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
co za cwel sie znalazl-

pewnie pedalujecie sie nawzajem i potrzebujecie kogos jescze

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(przemo111)
Wiking
z czystej kultury pozostawie to bez komentarza a chętnych zaprszam.a tak poza tym tp 3600 za łóżko w pokoju bez kaucji to normalna cena .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(przemo111)
Wiking
sądząc po twoim niku BOBI TO TY SIE LUBISZ PEDAŁOWAĆ a może bobik
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok