Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia Poznanianka Cichoń Robert1 (2511 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Janek12 napisał:
zalezy tez na jakiej umowie...
bo moze byc ze jak pracodawca nie wyplaci za pierwsze 16dni to dopiero po tych dniach NAV

,,,a niby to od czego to zalezy? ,..... bo nie bardzo rozumiem[/quote]

jezeli pracujesz na vikariacie... to pracodawca nie wyplaci za pierwsze 16 dni... od 17dnia ploaci NAV

wiem. bo jestem wlasnie po takim zwolnieniu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Janek12 napisał:

Więc żyj dalej w niewiedzy.
Pisze co jest z reala,..... i z czym się spotkałem.
Jeśli twierdzisz ze jest inaczej, to wprowadzasz ludzi w błąd!
Koniec tematu.
A ty to Alfa i Omega?[/quote]

Nie jestem α i Ω, ale jezeli cos twierdzisz to warto to czyms podeprzec. Prosilem, zebys znalaz ow przepis, poniewaz o nim nie slyszalem, co nie znaczy, ze nie masz racji. Twierdze jednak, ze wole sie oprzec na prawie. Ja zamiescilem link i nic takiego tam nie ma. Jesli mam wierzyc w cos tylko dlatego, ze ty tak twierdzisz to niestety, nie mozesz na mnie liczyc. prosta analogia - Ktos twierdzi, ze bog istnieje, czy mam to przyjac apriori i bezrefleksyjnie w to wierzyc?
Ale masz racje, szkoda czasu na dyskusje z toba,
sio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Janek12 napisał:
[b]

Koniec tematu.

Z czym Ty sie spotkales, to malo istotne w temacie. Zenek opowiadal dla Zdziska, ze mial jeszcze inaczej

Wazane sa przepisy w temacie zwolnienia lekarskiego, a to, ze ktos sie daje kiwac, to juz jego prywatna sprawa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
Janek12 napisał:

Koniec tematu.
A ty to Alfa i Omega?

Nie jestem α i Ω, ale jezeli cos twierdzisz to warto to czyms podeprzec. Prosilem, zebys znalaz ow przepis, poniewaz o nim nie slyszalem, co nie znaczy, ze nie masz racji. Twierdze jednak, ze wole sie oprzec na prawie. Ja zamiescilem link i nic takiego tam nie ma. Jesli mam wierzyc w cos tylko dlatego, ze ty tak twierdzisz to niestety, nie mozesz na mnie liczyc. prosta analogia - Ktos twierdzi, ze bog istnieje, czy mam to przyjac apriori i bezrefleksyjnie w to wierzyc?
sio[/quote]

Nie potrzebuje Cie przekonać.
I linka też Ci nie podeślę bo go nie mam, .....po prostu chce napisać co wiem. Czy to błąd?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Janek12 napisał:
Wacek1 napisał:
Janek12 napisał:

Koniec tematu.
A ty to Alfa i Omega?

sio

Nie potrzebuje Cie przekonać.
I linka też Ci nie podeślę bo go nie mam, .....po prostu chce napisać co wiem. Czy to błąd?
[/quote]

Tak..Jezeli wiesz gowno, bo na podstawie twojego idiotycznego wpisu, ktos moze zle interpretowac przepisy. Najpierw sprawdz, potem drukuj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
......no jak może ktoś zinterpretować źle przepisy, jak NAV zinterpretował je tak w stosunku do mojego znajomego.!!!!

Wiesz więcej niż przepisy w norwegi wale?!!!!
Wypierdalaj na drzewo, CAPIE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Janek12 napisał:
......no jak może ktoś zinterpretować źle przepisy, jak NAV zinterpretował je tak w stosunku do mojego znajomego.!!!!

Wiesz więcej niż przepisy w norwegi wale?!!!!
Wypierdalaj na drzewo, CAPIE.

Co ma do tego NAV debilu, skoro temat dotyczy pierwszych 16 dni za ktore placi pracodawca?

Wracaj do widel kmiocie i marzen o firmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Więc spytaj swojego pracodawcę w poniedziałek jak to jest i on Ci wyjaśni, a wtedy...... ukorzony i zawstydzony przyznasz mi rację na tym forum.
Jeśli masz tyle odwagi, .....w co wątpię.

Bajos starcze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Janek12 napisał:
Więc spytaj swojego pracodawcę w poniedziałek jak to jest i on Ci wyjaśni, a wtedy...... ukorzony i zawstydzony przyznasz mi rację na tym forum.
Jeśli masz tyle odwagi, .....w co wątpię.

Bajos starcze.

4 tygodnie baranie a nie 3 miechy.

Hvem kan få sykepenger?

Du må være arbeidsufør på grunn av en funksjonsnedsettelse som klart skyldes egen sykdom eller skade.
Du må ha vært i jobb i minst fire uker.
Du må tape pensjonsgivende inntekt på grunn av arbeidsuførheten. Det er et vilkår at inntektsgrunnlaget for sykepenger utgjør minst femti prosent av grunnbeløpet (1/2 G). Denne inntektsgrensen gjelder ikke for sykepenger i arbeidsgiverperioden.

Wiec stul jape
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
A więc prawda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj