Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ŁĄCZENIE RODZIN - Norwegia

Czytali temat:
(380 niezalogowanych)
44 Posty
aneta muś
(anus730)
Nowicjusz
Witam wszystkich . Szukam kogoś kto ma informacje na temat spotkania w UDI w oslo . Chcę umówić sie przez internet na Politi ale nie wyskakuje termin . trzeba po zarejestrowaniu sie i wypełnieniu wniosku za dwa iiść osobiście i sie dowiedzieć o wyznaczony termin . moze ktos wie jakie sa na ten czas terminy ? chcialabym zeby to bylo pod koniec marca ale nie mam pojecia czy to juz czas na wypelnienie wniosku czy jeszcze mozna czekac . syn bedzie tu dopiero pod koniec marca dlatego jest to dla mnie wazne . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Viol Mich
(meeda)
Początkujący
Po wypełnieniu i zaakceptowaniu wniosku na stronie UDI musisz zarezerwować sobie wizytę. Wizytę rejestrujesz tylko i wyłącznie on-line. Możliwość rezerwacji terminu znajduje się na ostatnim "oknie" po zaakceptowaniu wniosku. Jeśli tego nie zrobiłaś to możesz zalogować się na swoim loginie i haśle do UDI i w dolnej części ekranu powinien znajdować się link do Twojego wniosku - klikasz i szukasz możliwości umówienia wizyty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
aneta muś
(anus730)
Nowicjusz
dzieki za podpowiedz . pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok