Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kovalsky666 (1247 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Marcin811 napisał:
A czy ty k...a myślisz że ja mam 5 min do tego NAVU, sprawdz swoje upośledzenie, bo chyba coś jest nie tak, potrzebuje tłumacza a nie jakieś karteczki z którą będe leciał prawie 250 km.Jak masz takie chamskie odzywki to wcale się nie wpierdalaj w forum, pozdrowienia

To napisz maila, droga elektroniczna wiadomosc dojdzie w ulamku sekundy.
Po drugie, trzeba bylo napisac, ze masz 250 km do tego NAV, to bym tam dla ciebie zadzwonila i telefonicznie zamowioa ci darmowego tlumacza. Skad idioto mam sie domyslic, ze chodzi o NAV, ktory nie jest w miejscu zamieszkania.
Gdybys zareagowal poi moim pierwszym poscie, wszystko by bylo jasne. Ale polglowki napisza dwa zdania, a ty czlowieku masz sie domyslic, ze chodzi o dystans 250km. Co ja jasnowidz jestem.
Myslenie nie boli Marcinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Nartowicz
(Marcin811)
Wiking
To w końcu idioto, półgłówku czy Marcinie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Marcin811 napisał:
To w końcu idioto, półgłówku czy Marcinie?baranie, ośle...

... jak wolisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Marcin811 napisał:
A czy ty k...a myślisz że ja mam 5 min do tego NAVU, sprawdz swoje upośledzenie, bo chyba coś jest nie tak, potrzebuje tłumacza a nie jakieś karteczki z którą będe leciał prawie 250 km.Jak masz takie chamskie odzywki to wcale się nie wpierdalaj w forum, pozdrowienia
NAV jest w komunie w ktorej mieszkasz.... wiec nie musisz zapierdalac do NAVu 250 kilosow... wystarczy sie przemeldowac buahahahahahhahaha.... i bedziesz mial NAV w promieniu kilkunastu kilometrow od domu.... nie ma takiej wiochy gdzie nie byloby NAVu!!!! NAV nie tylko kase na dzieci i kuroniowe wyplaca wiec jakies lokalne biura NAVu sa rozsiane absolutnie wszedzie...

ps. jaki jest Twoj kod pocztowy rodaku bez znajomosci jezyka??? hmmmm jak Ty trafiles tam na polnoc??? jechales na wycieczke do ruskich i zgubiles droge czy jak??? hmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Niekoniecznie musi chodzić o meldunek. Moze chodzić o inne sprawy, którymi zajmuje sie specjalny oddział nav w Tromsø i musi sie stawic na wezwanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Hilton napisał:
Niekoniecznie musi chodzić o meldunek. Moze chodzić o inne sprawy, którymi zajmuje sie specjalny oddział nav w Tromsø i musi sie stawic na wezwanie.
na przyklad moze wezwac do?????? osobistej wyplaty emerytury czy jak???

a skoro koles tak extra zna norweski to moze to nie jest zadne wezwanie... i cos zle sobie przetlumaczyl...

ciekawe czy jak dostanie rozliczenie roczne ze skatuu ze stavanger to zeby sie rozliczyc bedzie dymal przez pol norwegi zeby do skrzynki wrzucic??? hehehe tak tez moze byc....

a kazde inne rzeczy to zazwyczaj NAV utland zalatwia wiec to o jakas pierdole chodzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Np. Tak zwana wyższa instancja w sprawach alimentacyjnych mieści sie w Finnmark. NAV utland tego ńie załatwia, NAV innkreving jest w Kirkenes .
Ale mase racje, moze to byc pierdola.

Tylko to juz nie jest nasz problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok