Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

do wynajęcia 2 pokoje w centrum Oslo dla pary - Norwegia

Czytali temat:
Kinga Lk lukasz gala Adam Gajewski (1687 niezalogowanych)
9 Postów
Bernadetta Raźniak
(pomarańcza)
Wiking
Witam.

Mamy do wynajęcia 2 pokoje w centrum Oslo o łącznej powierzchni 18, 5 m kv. Mieszkanie znajduje sie przy placu Birkelunden do którego można dojechać tramwajem 11,12,13 lub autobusem 30 oraz 21 przecznice wyżej. Do Brugaty jest 8 minut komunikacja. Wspólna kuchnia i łazienka.Blisko 4 sklepy kiwi, bunpris, rema itd. w czynsz sa wliczone media 7 tys NOK. My mieszkamy tu razem z mężem i dzieckiem. Mile widziana para lub małżeństwo z dzieckiem

Do wynajęcia od zaraz tel 912 73 195
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pomarańcza napisał:
Witam.

Mamy do wynajęcia 2 pokoje w centrum Oslo o łącznej powierzchni 18, 5 m kv. Mieszkanie znajduje sie przy placu Birkelunden do którego można dojechać tramwajem 11,12,13 lub autobusem 30 oraz 21 przecznice wyżej. Do Brugaty jest 8 minut komunikacja. Wspólna kuchnia i łazienka.Blisko 4 sklepy kiwi, bunpris, rema itd. w czynsz sa wliczone media 7 tys NOK. My mieszkamy tu razem z mężem i dzieckiem. Mile widziana para lub małżeństwo z dzieckiem

Do wynajęcia od zaraz tel 912 73 195

czyli razem 4 pokoje i 6 osob..... niezly sajgon.... i zapisy do lazienki z rana???? a jak dzieci ?? nie boja sie BV??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
przestan do mnie pisac na priv...

Wiadomość od pomarańcza
5 Listopad 2012, 10:38
usuń
archiwum
a ciul to cie obchodzi. jak nie jestes zainteresowany to nie wpychaj swoich 4 zdan do nie swoich spraw. patrz lepiej swojego podworka....

jakie podworko????
do malego mieszkania 6 osob w tym dwoje dzieci i jedna lazienka??? nie potrzeba jasnowidza zeby znac najblizsza przyszlosc....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:...do malego mieszkania 6 osob w tym dwoje dzieci i jedna lazienka??? nie potrzeba jasnowidza zeby znac najblizsza przyszlosc....
---
Po miesiącu ... "życzliwy Norg" ... zaprosi na sąsiedzką bibę , a w tym czasie zajedzie >BV< i znowu będą mieli dużo wojnego miejsca ... na nowy "narybek"
---
A kwartet w takich sytuacjach , sprzyja rozrodczości ...
---
Czysta Idylliczna Komuna ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Lans na pistolecik, palone pieniądze a za plecami obrazek komunijny w pokoiku u mamusi, WIOCHA

www.wiocha.pl/619921 pokażcie co myslicie o nim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kasia Kasia
(Kasia_32)
Wiking
Witam. Poszukuje pokoju do wynajecia dla kolezanki blisko centrum Oslo, kolezanka nie mowi w jezyku polskim zna jezyk norweski, angielski, hiszpanski. Obecnie mieszkamy w Hiszpanii w pierwszej polowie stycznia znajoma bedzie zjezdzala do Oslo, wpierw ona w pozniejszym terminie jej maz i dziecko, potrzebuje wynajac pokoj chociaz na miesiac, bedz dluzej, jest przygotowana finansowo moze z gory zrobic oplaty za wynajem+ ewentualna kaucja, jest osoba bardzo spokojna. Prosze o kontakt na moja gg 1263081
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
konstantykwas napisał:
Lans na pistolecik, palone pieniądze a za plecami obrazek komunijny w pokoiku u mamusi, WIOCHA

www.wiocha.pl/619921 pokażcie co myslicie o nim

ty kwas sie juz popisałes na tym forum, wiec spierdalaj do roboty na czarno u Zbycha za 5tys/2tyg

według mnie kolega napisał jak jest i jak bedzie w tej boskiej rodzinie na 60m2

Prawda jest taka, ze poltuny pokupowały mieszkania za ciezkie miliony i rady nie dają spałaca, bo sie urwało nie co i bida zaglada przez drzwi....
wiec szukają głupszych od siebie kołtunów, zeby płacili im ponad połowe kredytu...
a paszoł jeden z drugim na chuj....!

Ba, tu musze sie z pijakiem zgodzic > tak , własnie tak! Norek zaprosi ich na małą libacje, a tymczasem BV zrobi swoje......
Ile wojen jeszcze musi polack przezyc, zeby sie kurwa rozumu nauczył ?

Musze sie wam przyznac, ze czym dłuzej przebywam za granicą, tym bardziej zastanawiam sie, czy nie lepiej było by, gdyby jednak niemiec tą wojnę wygrał......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Taki Ktos napisał:... czy nie lepiej było by, gdyby jednak niemiec tą wojnę wygrał......
Jaki ty jesteś ułomny ...
I aż dziw bierze , że masz tylu znajomych na Tym Forum .
---
GDYBY NIEMIEC WYGRAŁ WOJNĘ ...
---
TO , NIE BYŁO BY CIEBIE ... NA TYM ŚWIECIE ...
---
Nie było by NAS ... Tego Forum ...
Były by całkiem inne czasy i relacje międzyludzkie ...
---
Żal Mi jest ciebie , ciepiesz się po Forum , szukając zaczepki i guza na czole .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Taki Ktos napisał:... czy nie lepiej było by, gdyby jednak niemiec tą wojnę wygrał......
Jaki ty jesteś ułomny ...
I aż dziw bierze , że masz tylu znajomych na Tym Forum .
---
GDYBY NIEMIEC WYGRAŁ WOJNĘ ...
---
TO , NIE BYŁO BY CIEBIE ... NA TYM ŚWIECIE ...
---
Nie było by NAS ... Tego Forum ...
Były by całkiem inne czasy i relacje międzyludzkie ...
---
Żal Mi jest ciebie , ciepiesz się po Forum , szukając zaczepki i guza na czole .

i ciebie kurwa tez by nie było......

Ale zorze by były i.... białe myszy

Ja jestem blond i niebieskich oczach, wiec pewnie gdzies by mnie spłodzono np: w Niemczech i było by pewnie o wiele łatwiej w zyciu : )
ale to dywagacje moje > wiesz co to pijaczyno?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Taki Ktos napisał:... pewnie gdzies by mnie spłodzono np: w Niemczech i było by pewnie o wiele łatwiej w zyciu : )
ale to dywagacje moje > wiesz co to pijaczyno?

---
Skoro są twoje , to po co je upubliczniasz ... OŚMIESZAJĄC SIĘ ... do granicy przyzwoitości Towarzyskiej .
---
Co zaś do tego ewentualnego spłodzenia ... to znowu ... jesteś jak TĘPY MOHER ...
---
DOBRZE , ŻE TWOI RODZICE , TEGO ZDANIA NIE PRZECZYTAJĄ ... !!! .
---
Reszta bez dalszego komentarza ...
---
ACH i Och WOLNYM być ... / od wszystkiego ... "przyziemnego" / .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok