Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jagoda Wolicka (745 niezalogowanych)
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
dzień przed 2 piwa do 20-tej (chmiel uspokaja), w dzień egzaminu najpierw seks, a później herbatka z melissy i zero stresu ( jeśli masz takie warunki).Na sam egzamin: mini, dekolt uśmiech od ucha do ucha i przygotowane conajmniej trzy dobre dowcipy, które opowiesz egzaminatorowi podczas jazdy.Na bank zadziała.Idż w szpilkach i zabierz adidasy do jazdy.
Przebierz buty tak, aby egzaminator to widział.Jeśli po jeździe egzaminacyjnej usłyszysz, że" może Pani sobie już założyć szpilki" to znaczy ,że zdałaś! W moim przypadku tak było, więc proponuję,i trzymam kciuki !
P.S. Zapomniałam dodać, że do tego wszystkiego musisz niestety potrafić prowadzić samochód.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
truskawkowa napisał:
a tam zimno
podkrecisz w aucie ogrzewanie,egzaminatorowi pot zaleje oczy,reszte mu przesloni dekold i bedzie dobrze
a jestes juz po tescie czy wszystko wzielas na raz?

wszystko zdaję w jednym dniu w piątek 13
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
DZIKI napisał:
limetka81 napisał:
chudy1 napisał:
ja mam cos takiego.tabletki uspokajace labofarm,ale to w polsce kupowane

jestem teraz w Polsce bo tu zdaję więc w grę wchodzą tylko polskie specyfiki

Dwa dni przed, idź na balety, po disco dłuuuuugi sex, później dłuuugi sen i na egzamin

niesety disco odpada bo w mojej mieścinie nie ma takiego miejsca seks i owszem nie wiem tylko czy mi wtedy wystarczy czasu na długi sen...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
asia68 napisał:
dzień przed 2 piwa do 20-tej (chmiel uspokaja), w dzień egzaminu najpierw seks, a później herbatka z melissy i zero stresu ( jeśli masz takie warunki).Na sam egzamin: mini, dekolt uśmiech od ucha do ucha i przygotowane conajmniej trzy dobre dowcipy, które opowiesz egzaminatorowi podczas jazdy.Na bank zadziała.Idż w szpilkach i zabierz adidasy do jazdy.
Przebierz buty tak, aby egzaminator to widział.Jeśli po jeździe egzaminacyjnej usłyszysz, że" może Pani sobie już założyć szpilki" to znaczy ,że zdałaś! W moim przypadku tak było, więc proponuję,i trzymam kciuki !
P.S. Zapomniałam dodać, że do tego wszystkiego musisz niestety potrafić prowadzić samochód.........

nie mam warunków do mini z dowcipami nie będzie problemu co do prowadzenia samochodu to nie jestem przekonana że nabyłam wystarczające umiejętności...... to się okaże ogólnie to mam podejście pozytywne tylko boję się że mnie zje stres bo ja furiat jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
limetka81 napisał:
DZIKI napisał:
limetka81 napisał:
chudy1 napisał:

Dwa dni przed, idź na balety, po disco dłuuuuugi sex, później dłuuugi sen i na egzamin

niesety disco odpada bo w mojej mieścinie nie ma takiego miejsca seks i owszem nie wiem tylko czy mi wtedy wystarczy czasu na długi sen...

Jak nie ma disco, to dwa piwa, dwa razy dłuuugi sex i lulu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
DZIKI napisał:
limetka81 napisał:
DZIKI napisał:
limetka81 napisał:
chudy1 napisał:

Jak nie ma disco, to dwa piwa, dwa razy dłuuugi sex i lulu.

Wystarczy czasa, a przed egzaminem szybki numerek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok