Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1225 niezalogowanych)
49 Postów
Łukasz ...
(franc)
Nowicjusz
Kaja, a nie wiesz, czy ten turek ma jakieś siostry co lubią Polaków? Bo poczułem się lekko pominięty w tej grze....
Chyba, że Ty znasz jakieś Turczynki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
kaja20 napisał:
Yastek czytaj ze zrozumieniem , nęka , namolny i niebezpieczny typ , zna polski , mnie nie tknął , a na odległośc nie da się zarazić chyba ze nie mam racji Yastek to mnie popaw

naślij na niego swojego chłopaka ...i niech wypyta wcześniej o namiary sióstr ...oni zawsze mają dużo siostrzyczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kaja20)
Wiking
Ma braciszka wchodzisz w to???????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie wchodzę .....w układ z tobą też niestety nie . jesteś tak jakby zajęta , tak Ci z oczu patrzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kaja20)
Wiking
Pragnę poinformować że turek Saman usunął profil z MN ( lub założył nowy), będę informowała co dalej z nim ,będe go nękać tak jak on nas , a gdyby było trzeba przemówic mu po męsku mogę liczyc na kogoś na MN? , zapewniam darmowe kebaby i pizze oczywiscie abonamentowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Haha to nazwisko? Turek Saman Haha. Dziwne nazwisko
Swoja droga, co robi turek na polskim portalu? Moze Haha?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zaczepia kobiety
Te, ktore daja sie zaczepic Smieszna dyskusja, przeciez jesli nie chce z kims miec kontaktow przez portal MN, to ich nie mam. Czy to trudne do ogarniecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Lindemans napisał:
Zaczepia kobiety
Te, ktore daja sie zaczepic Smieszna dyskusja, przeciez jesli nie chce z kims miec kontaktow przez portal MN, to ich nie mam. Czy to trudne do ogarniecia

Tak to juz jest z turkami. Szkoda go, taki maly folklor na MN. Swoja droga Kaja dosc urodziwa jest i jezeli turka zabraknie to zawsze moze ponekac moja osobe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kaja20)
Wiking
aj Wacek1 kosmate myśli masz a tak serio to stalking przez portal ofiar jest więcej moim celem było wykurzenie go z Mn gościowi nie wyszło z polką i mści się za nią , ma bar na gardermoen , jezeli bedzie widziany lub slyszany proszę o kontakt .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok