Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2150 niezalogowanych)
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ATS Anna napisał:
Tamiflu jest bardzo szkodliwe, ma wiele skutkow ubocznychmozliwe sa skutki uboczne,a to co innego
to standardowy opis na kazdym leku,rozniacy sie nieznacznie od siebie lista ew objawow

najbardziej szkodliwe jakby nie patrzec to jest wspolczesne cywilizowane zarcie,ktorym podtruwamy sie systematycznie
takze nie robmy zamieszania i paniki w temacie trucia sie lekami
poza tym poczytaj ats o statystykach umieralnosci na zwykla grype
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
gabriel napisał:
JAK KAŻDY ANTYBAKTERYJNY LEK NA ŚWIECIE... niemniej najbardziej szkodliwe są właśnie Takie bzdurne teksty JAK TWÓJ...!!!
GRYPA JEST CHOROBĄ WIRUSOWĄ, NIE BAKTERYJNĄ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Czyżby Bruce Willis miał świńską grypę?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
ATS Anna napisał:
Nie chce straszyc, ale swinska grypa to nie zarty. Tamiflu jest bardzo szkodliwe, ma wiele skutkow ubocznych. Ale co do badan, KAZDY KTO MA PODEJRZENIE SWINSKIEJ GRYPY ma prawo do badania krwi, ja bym na Twoim miejscu leciala do lekarza i zadala badania krwi na swinska grype. Tym bardziej ze dziecko ma wysoka goraczke, to jest jeden z glownych objawow swinskiej grypy!!

Z tym badaniem to chyba nie jest tak latwo. Czytalam w gazecie, jak kobieta sie skarzyla, ze jej dziecko chorowalo juz dwa razy, w bardzo krotkim czasie, ale nie stwierdzono, czy to swinska grypa. Odmowiono badania, gdyz dziecko nie nalezalo do grupy wysokiego ryzyka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Właśnie dziś pojechałam na pogotowie bo przestraszyłam się że mam już zapalenie płuc. Tamiflu na mnie nie zadziałało niestety, kaszel się pogłębił, pocenie, bóle mięśni, głowy, ogólnie brak siły stać nawet 2 min. Lekarz zrobił badanie krwi z palca, stwierdził że grypa jest, owszem ale CHYBA to nie świńska bo Tamiflu by zadziałało a jak nie to to raczej mam normalną. Tak więc nie wiem do końca nic, mam brać paracet 3 razy dziennie, mam syrop na receptę silny Cosylan i mam tydzień leżeć w łóżku. MASAKRA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
Nena kuruj sie ! A u nas kolejne zniwo grypy- młodszy sayn w sobote dostał gorączke 39, tak nagle w przeciągu kilku minut skoczyla mu z 37,5 do 39, spada mu tylko troszke i dalej trzyma. Starszy jest na etapie osłabienia- 35,6. Dodam, ze u nas grypa tak sie tez zaczynała- najpierw przez kilka dni było osłabienie, a później gorączka. Az strach bo mąz od 3 dni ma osłabienie 35 i córeczke( półtora roku) tez nie ma nawet 36 st. Narazie daje synowi na gorączke paracetamol i gripex z PL, no i oczywiscie domowe sposoby ciągle w obiegu. Życze zdrówka dla wszystkich.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
ja-ona to jest jakaś plaga z tą grypą, a najgorsze że leżę od środy i zero poprawy. A u was to całą rodzinkę wzięło, oj niedobrze. Moi odpukać póki co zdrowi, młody w przedszkolu, mąż w pracy... Zdrówka życzę bo to paskudne choróbsko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
lech lech
(lechuoslo)
Wiking
a moze ktos cos slyszal o szczepieniach w helsestasjon?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
nena27,
badanie krwi powinno określić jasno,czy to jest zwykła grypa, czy AH1N1?
nie rozumiem postawy lekarza, który mówi ,,CHYBA,,?
wszystkim chorym forumowiczom życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!!!
no i ...........jak czuje się gabriel? bo ostatnio nic nie pisze?
gabriel wracaj zdrowy na forum.......!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
lechuoslo napisał:
a moze ktos cos slyszal o szczepieniach w helsestasjon?

A były, były, 50 koron i virus twój.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok