Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Transport - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Grochot (794 niezalogowanych)
44 Posty
Kasia G
(Kasiulenka89)
Nowicjusz
Witam

Tym razem poszukuję kogoś, kto zajmuję się przewozem paczek. Potrzebuję przewieźć paczkę (w sumie to dwie - pierwsza max 30 kg druga dużo lżejsza) z woj. mazowieckiego (Płock) do Oslo, zależy mi na czasie.

Niby jest bardzo duzo ogłoszeń, ale jak przychodzi co do czego to albo trasa nie ta albo telefony powyłączane i tak w kółko Tak, więc jeśli ktoś zajmuję się transportem badź ma jakiegoś sprawdzonego przewoźnika proszę o kontakt

Kasia - 96675417
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Mi mama przesylala dwie paczki duze ok 30 kilo i koszt jednej wynosi 300 zl, a dostalam je po paru dniach..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Najlepiej wyslij pocztą polska, dojdzie max do 10 dni. I koszt wcale nie duzy, ja placilam 220 zl za paczke o wadze 20 kg, a moja mama ost wyslala Nam paczke 5 kg, za 100 zl ale jakims ekspresem z poczty ale przyszla tak samo jak normalnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kasia G
(Kasiulenka89)
Nowicjusz
No tak, ja właśnie chcę uniknąć wysyłania Pocztą Polską, bo już nie raz miałam z nią problem, a zresztą Pani w okienku na poczcie powiedziała mojej mamie, że odradza jej wysyłanie paczek pocztą za granicę, bo większość albo ginie albo wraca z powrotem do nadawcy...

Jeden Pan sobie też zażyczył 300 zł (!) za paczkę, więc zastanawiam się czy już nie powierzyć tego jakiejś firmie kurierskiej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
My ani razu nie mielismy problemow z poczta polska, i od 7 lat sa wysylane tutaj paczki do meza, bo jego babcia urodziny imieniny czy swieta zawsze wysyla paczke i dochodzi

Jednemu sie uda, drugiemu zaginie ale to samo moze zdarzyc sie kurierowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Mi mama wysylala wlasnie kurierem 2 paczki ...koszt jednej 300 zl gabarytowo duze bardzo i wazyly ok 30 kilo, ale paczka mogla wazyc wiecej i cena ta sama, a doszly do mnie w pare dni ok 5, ale ogolnie w umowie jest, ze 7 dni
Naprawde sie oplaca...moim zdaniem lepiej niz poczta, nie trzeba sie martwic o wage i wielkosc i cena nie duza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jarek N
(jkarcz2)
Wiking
Anna90 , z którego kuriera korzystałaś, z jakiej firmy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Sylwester Czajka
(SCANDY)
Wiking
polecam swoje usługi, wyjeżdżam z Łodzi i okolic.

Szczegóły na priv.

pozdr
Scandy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok