Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mieszkanie z pieskiem w stavanger - Norwegia

Czytali temat:
(343 niezalogowanych)
1 Post

(monikagru)
Wiking
cześć wszystkim!

jestem w stavanger i wyglada na to że tu zabawię i chce sprowadzić pieska,ale sreasznie tu ciezko o mieszkanie ze zwierzakiem...proszę - jeślli macie jakieś namiary to będę bardzo wdzięczna! pozdrawiam wszyskich!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...pozostaje

jedynie wspolczuc

pieskowi - takiej pani...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
porozmawiaj z psem
może będzie gotów zamieszkać w budzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
jasta...brak mi slow a to lepiej by juz moze bylo z pieseczkiem w budzie pogadulic a noz szybciej sie zaaklimatyzuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
monikagru napisał:
cześć wszystkim!

jestem w stavanger i wyglada na to że tu zabawię i chce sprowadzić pieska,ale sreasznie tu ciezko o mieszkanie ze zwierzakiem...proszę - jeślli macie jakieś namiary to będę bardzo wdzięczna! pozdrawiam wszyskich!!
musisz sie liczyc z tym ze moga pieseczka uprowadzic jakies ciapate stworzenia i najnormalniej go wpierdolic... dlatego tu jest bardzo malo pieseczkow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie jest łatwo wynająć mieszkanie jeśli ma się psiaka, sama przez to przechodziłam 4 miesiące szukania ale w końcu udało się, nie poddawaj się i szukaj dalej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(marmer)
Nowicjusz
anders b. napisał:
monikagru napisał:
cześć wszystkim!

musisz sie liczyc z tym ze moga pieseczka uprowadzic jakies ciapate stworzenia i najnormalniej go wpierdolic... dlatego tu jest bardzo malo pieseczkow

Albo spalić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok