Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zlamanie zeba w pracy - Norwegia

Czytali temat:
(482 niezalogowanych)
4 Posty
wojtek xxx
(zbe)
Wiking
Witam,
Zlamalem zeba w pracy dokladnie rok temu, ktorego naprawili mi w Polsce, ale rachunek przepadl bezpowrotnie (nie znalem swoich praw zwiazanych z ubezpieczeniem wNorwegii i nadal nie znam, jesli takowe istnieja), a teraz prawie idealnie w odstepie roku znowu zlamala mi sie odbudowana przez stomatologa czesc tego samego zeba. I znowu waham sie czy leciec do kraju zlecic naprawe, czy moze powinienem zajac sie ta sprawa na miejscu w NO? Kto mial podobny przypadek, wie jak postepowac, czy nalezy sie jakas refundacja czy odszkodowanie, a moze nic sie nie nalezy...? pech to pech... to prosze o podpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
zbe napisał:
Witam,
Zlamalem zeba w pracy dokladnie rok temu, ktorego naprawili mi w Polsce, ale rachunek przepadl bezpowrotnie (nie znalem swoich praw zwiazanych z ubezpieczeniem wNorwegii i nadal nie znam, jesli takowe istnieja), a teraz prawie idealnie w odstepie roku znowu zlamala mi sie odbudowana przez stomatologa czesc tego samego zeba. I znowu waham sie czy leciec do kraju zlecic naprawe, czy moze powinienem zajac sie ta sprawa na miejscu w NO? Kto mial podobny przypadek, wie jak postepowac, czy nalezy sie jakas refundacja czy odszkodowanie, a moze nic sie nie nalezy...? pech to pech... to prosze o podpowiedzi.

To oczywisty zart. Polacy przeciez maja zeby za nic. Nie sa potrzebne w pracy wiec i dbac nie warto. Kup sobie lepiej zgrzewke zubra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Taniej wyjdzie Cię w Polsce, tutaj będziesz musiał zapłacić za całość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:

To oczywisty zart. Polacy przeciez maja zeby za nic. Nie sa potrzebne w pracy wiec i dbac nie warto. Kup sobie lepiej zgrzewke zubra[/quote]

Koniecznie w puszkach, bo jeszcze przyjdzie mu do glowy butelkowane otwierac zebami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
a mi od noszenia kasku podczas dostarczania towaru na bodowy (w pracy) wypadło ze 30 włosów!
Myslicie,ze mógłbym "ugryzc" pare groszy z tutejszego zusu ?
pomózcie prosze, bo strasznie cierpie bez moich 30 włosów....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zbe

wszystko zalezy

od tego, w jakim charakterze

pracujesz.jesli jako zawodowy bokser - sie nalezy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
brzydal napisał:
...zbe

wszystko zalezy

od tego, w jakim charakterze

pracujesz.jesli jako zawodowy bokser - sie nalezy!

W Norge nie må zawodowego boksu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
wojtek xxx
(zbe)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok