Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuję mieszkania do wynajęcia nawet od zaraz - Norwegia

Czytali temat:
(663 niezalogowanych)
44 Posty
Kasia G
(Kasiulenka89)
Nowicjusz
Witam

Poszukuję mieszkania dla pary najlepiej na terenie Oslo, bliższe okolice też wchodzą w grę, termin wynajęcia od 1.10.12, ale jeśli byłaby mozliwość wynajęcia "od teraz" to jak najbardziej jestem za.
Cena wynajmu i depozyt do ustalenia, mieszkanie najlepiej hybel, ewentualnie możemy wynająć z kimś większe mieszkanie "na pół", kontakt proszę na maila kasiulka8919@gmail.com lub tel. 96675417.

Pozdrawiam
Kasia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
Hei,
musisz poszukac sama najlepiej na www.hybel.no albo finn.no i tam szukac

Wydaje mi sie, ze to najszybszy i najlepszy sposob
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kasia G
(Kasiulenka89)
Nowicjusz
Niestety wcale nie jest to najłatwiejszy i najszybszy sposób, wertuję te strony dziennie po kilka razy, ale Norwegowie mają swoje wymagania i parze nie jest tak łatwo znaleźć mieszkania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Kasia Kowalska
(kaaaa)
Wiking
Kasia, mamy dokladnie taki sam problem. Szukamy juz 2 miesiac hybel i nic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Brzoskwinka)
Wiking
Kasiulenka89 wiem cos o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kasia G
(Kasiulenka89)
Nowicjusz
Żeby aż tak ciężko było wynająć mieszkanie, człowiek chce im dać zarobić a oni singli szukają i studentów (nic nie mam do singli czy studentów), ale pary też muszą gdzieś mieszkać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
a w gazetach lokalnych tez patrzycie ?? Tam tez znajduja sie ogloszenia

Moze przejdz sie do lokalnego NAV i tam powinni cos poradzic, przez nich wynajmiecie, oni sie dogadaja a wy sie wprowadzicie i tyle
Norwegowie sa ogolnie i tak dosc uprzedzeni do polakow, takze nie ma co sie dziwic dlaczego nie wynajmuja, ja mialem wynajmowane przez dobrych znajomych norwegow, szefa nie szefa wiec nie mialem problemu juz ogolnie a teraz luzik

Niech Wam jakis Norweg zadzwoni, za Was bo on sie wtedy normalnie dogada i powinno tez byc ok Tak sie robi

Powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
My w zeszłym roku prawie rok szukalismy wiekszego mieszkania, bo wtedy moj maz wynajmowal tylko pokoj jak przylecialam na stale. Trafilo sie malutkie, a mamy dziecko wiec teraz znaleźlismy wieksze. Wszystko przez finn.no

Nie mozna tracic nadziei. Norwegowie sa uprzedzeni do polakow ale nie wszyscy. My z kazdymi poprzednimi wlascicielami mamy kontakty do tej pory i nawet na kawe sie spotykamy. Trzeba dobrze trafic i umiec gadac

Powodzenia, bo ciezko wiem, ze jest ale jeszcze ciezej jest ludziom z dziecmi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kasia G
(Kasiulenka89)
Nowicjusz
Niestety ciężko, ale to też zły okres na szukanie mieszkania, akurat studentów najechało, ale kto szuka ten znajdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok