Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PROSBA O RADE - Norwegia

Czytali temat:
(651 niezalogowanych)
7 Postów
GIENEK GIENKOWSKI
(SOMEBODY29)
Wiking
Witam nie wiem jaki mobilny internet zakupic,chcialbym,zeby byl w miare tani do okolo 300 NOK miesiecznie i dosc dobry zarowno pod wzgledem zasiegu jak i predkosci.Dodam,ze internet wykorzystywany jest przeze mnie prawie wylacznie do kontaktu z rodzina przez skype oraz ogladania filmow bezposrednio z sieci!Bede wdzieczny za kazda rade,ktorej ktos moze mi udzielic.Z gory dziekuje,pozdrawiam!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
masz kawalek na temat
yzia napisał:
Ja mam z Telenora i place ok 450 za miesiac. nie wiem czy to tanio
nie wiesz?
to sobie popatrz jak to taniusio
netcom.no/abonnement/mobilt-turbo-bredba...urf-med-datamaskinen
tam byś płaciła 299 NOK za 20 GB przy ekstra prędkości
a 229 za 10 GB
internet mogła nawet do kościoła ze sobą zabrać, albo na spacer z psem
a po drugie to po ki uj wam ten internet bez limitu?
co wy tak tam zamierzacie kraść na potęgę
te 20 GB to wystarcza na oglądanie telewizji po kilka godzin dziennie, nakradzenie parę gigów i jeszcze włączony przez pół doby
PS
oferta już niedługo się kończy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
JASKU napisał:
Witam nie wiem jaki mobilny internet zakupic,chcialbym,zeby byl w miare tani do okolo 300 NOK miesiecznie i dosc dobry zarowno pod wzgledem zasiegu jak i predkosci.Dodam,ze internet wykorzystywany jest przeze mnie prawie wylacznie do kontaktu z rodzina przez skype oraz ogladania filmow bezposrednio z sieci!Bede wdzieczny za kazda rade,ktorej ktos moze mi udzielic.Z gory dziekuje,pozdrawiam!!!!

Jezei potrzebujesz ogladac filmy z sieci i rozmawiac przez skype, to daj sobie spokoj z mobilnym internetem, bo po miesiacu wyjdziesz z siebie i wyrzucisz to gowno przez okno. Kup sobie normalny internet, kosztuje okolo 500 koron na miesiac, kozystasz kiedy chcesz i ile chcesz. Nie stresujesz sie co chwile, ze nie slyszysz co mowi zona po drugiej stronie, ze film buforuje co 5 sekund i ze strona bankowa otwiera sie juz 15 minut i "polaczenie z serwerem zostalo zerwane z powodu przekroczenia limitu czasu".
Mialam internet juz od roznych dostawcow, teraz mam ten (40) www.nextgentel.no/privat/bredband/vdsl/

smiga na nim 5 urzadzen na routerze i i nic sie nie zacina. Kosztuje 549 koron miesiecznie.

"Get" tez ma jakies promocje, canal digital tez moze ma, sprawdz sobe najoierw czy na twoim adresie poslaczaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
GIENEK GIENKOWSKI
(SOMEBODY29)
Wiking
Niestety nie moge miec stacjonarnego internetu poniewaz ciagle pracuje w delegacjach,moj szef wysyla mnie w rozne miejsca Norwegii,wiec musze jednak sie skoncentrowac na mobilnym.Oferta NETCOMU,ktora przedstawila kolezanka jest bardzo atrakcyjna tylko zastanawiam sie jak powyzej wymieniona siec spisuje sie pod wzgledem zasiegu,moze posiada ktores z was jakas wiedze na ten temat?POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)