Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mieszkania do wynajecia w Drammen - Norwegia

Czytali temat:
8 Postów

(Andżelika406)
Wiking
Witam. Szukam mieszkania do wynajęcia w okolicach Drammen. Dwa pokoje, kuchnia, łazienka(najlepiej z wanną).Bardzo odpowiadałoby mi mieszkanie już umeblowane. Obydwoje z mężem mamy pracę więc nie będzie problemów z płatnoscią. Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje na temat wynajmu mieszkań w tych okolicach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Andżelika406 napisał:
Witam. Szukam mieszkania do wynajęcia w okolicach Drammen. Dwa pokoje, kuchnia, łazienka(najlepiej z wanną).Bardzo odpowiadałoby mi mieszkanie już umeblowane. Obydwoje z mężem mamy pracę więc nie będzie problemów z płatnoscią. Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje na temat wynajmu mieszkań w tych okolicach.

Andzelika, sorry, ale jaka ty masz prace? Te w Polsce? Przeciez jestes na zwolnienie lekarskim i niebawem rodzisz, w Norge nie masz nic ogarniete, wiec o jakiej pracy mowisz?

Tutaj jest link do mieszkan w Drammen, maz musi chodzic na visningi, bo na forum to raczej nie ma szans na znalezienie mieszkania. Mam nadzieje, ze kase na depozyt maz juz uskladal?

www.finn.no/finn/realestate/lettings/result?areaId=20110
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok