Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1768 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
własną łódką będzie taniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Piotrek85)
Wiking
Dzieki czesio.:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
czesio.:* napisał:
...kraków....wrocław....olszyna...rostock...promem do gedser....sruuu przez danie do helsingor...potem promikiem sru...do helsinborga....poootemmm...jadziem w strone goteborga...i dalej na oslo...a za oslo...podobno jest drammen...tak czesio słyszał
koszt imprezy 2.0 dieslem z promami i bramkami ok 1300 zeta one way

czesio poniekąd ma racje, ale ja bym zrobił to tak : tak jak czesio pisze,ale nie rostock, a sasnitz > prom do Trelleborga (ca 5h) i reszta drogi juz na kółkach > z Trelleborga do drmn ca 600km jedną drogą E 6.
Dobrze czesio słyszał, tylko nie trza jechac do oslo, bo mozna w zjechac na tunel ca 45km przed oslo : )
Kiedys jak wiało i wszytskie promy odwołali, to ten jedyny popłynął z SE do DE,ale płynął prawie 8h....
Tyle,ze to pikus, bo nic nie pływało przez nast 2 dni, w marianek juz lezał przy cycu : )))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Piotrek85)
Wiking
Tobie tez dziekuje marianek73
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
z krk do swinoujscia... przy spokojnej jezdzie masz jakies hmmm 7 godzin....
prom unity line swinoujscie-trelleborg i dalej 6-7h i jestes w drmn... unity kosztuje jakies 1000nok w sekach wychodzi 1250 za auto i kierowce... masz w cenie kajute i posilki wiec nie jestes zje*any po jezdzie w PL... to chyba bedzie najtansza opcja... prom plus dwa tankowania ja bym zrobil tak
albo do sasnitzz przez niemcy - prom tez 100euro kosztuje wiec cenowo statki tak samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Monika Kr€pa
(moniczkak2205)
Wiking
Wydaje mi się,że Berlin,Hamburg, Fredviksan (Dania) -> prom do Oslo,przeważnie jest dwa razy taniej niż z Gdańska,ja zapłaciłam za prom dwie osoby plus auto 205 zł . Droga o której pisze cały czas autostradami,szybko i wygodnie. Koszt paliwa wyniosł mnie okolo 600 zł z Polski do Oslo Oczywiście podróż samemu bez drugiego kierowcy cięzko ,chyba że z jakims noclegiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
hehe wylacz swiatla w niemczech i dodaj nie uzywaj nawiewu..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
czesio.:* napisał:
krk-świnoujscie....7 godzin?respect od czesia,jak robisz te trase w takim czasie...czesio czasem tam śmigał i używając polskich ścieżek zużywał średnio 11 godzin,teraz jak czesio musi to robi to po niemieckiej stronie...kapke dalej ale normalne drogi
ogólnie tzw "drogi" w tuskmenistanie czesiowi jakoś nie leżą...

no skoro ze swinoujscia mozna do jeleniej doleciec w 5-6 jadac baaaardzo spokojnie to do krk z legnicy beda 3hmax ? a teraz wcisnij lekko pedal gazu i bedzie szybciej... czyz nie?? duzo dwupasmowki i A4 na koniec, zgadza sie?? od swinoujscia do A2 masz tez duze pole do popisu... yhm...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok