Yatsek jak widzisz nie każdy jest tak "mądry" jak ty... dla twojej wiadomości , aż taka tępa nie jestem szkoły pokończyłam bez najmniejszych problemów.... a to, że nie ogarniam tych stron, bo może się nie znam na tym... pierwszy raz to sprawdzam... i nie jestem, aż tak długo w Norwegii by się znać na tych wszystkich stronkach to nie znaczy, że możesz mi ubliżać....
Widać być może masz jakieś problemy emocjonalne i to jest powodem tego, że ubliżasz ludziom nie znając ich.. nie wiem nie wiem... może dzięki temu, że komuś ubliżysz rośnie twoje ego, że jaki ty to nie jesteś.... No nic zastanów się dwa razy zanim znowu kogoś wyzwiesz.....nie znasz tej osoby nie wiesz jakie ma problemy... możesz tak zranić czyjeś uczucia
Sprawdziłam te busy (chyba nie jestem taka tępa ;])

Jeszcze mam pytanie do osób, które już jechały tym busem z Bergen? Czy on tam podjedzie pod same lotnisko? Ponieważ jestem w 7 miesiącu ciąży i cała ta sytuacja jest dla mnie stresująca... boję się, że spóźnię się na samolot

Mam nadzieję, że znajdą się jacyś ludzie co mi normalnie odpowiedzą jak wygląda dojazd tym autobusem

Z góry dziękuję