Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Autobus na lotnisko w Bergen!! - Norwegia

158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Hello mam takie pytanie jakim autobusem dostać się z centrum Bergen na lotnisko ?
Gdzie mogę sprawdzić o której odjeżdżają i skąd?? Przeglądałam jedną stronkę, ale nie za bardzo ją ogarniam... Bardzo pilne!! Potrzebne na jutro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
yoko yoko
(yoko)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
kurdę nie wiem nie ogarniam tych stronek nie wiem jak sprawdzić jaki to autobus i skąd odjeżdża, a jutro o 21 mam samolot
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Anna90 napisał:
kurdę nie wiem nie ogarniam tych stronek nie wiem jak sprawdzić jaki to autobus i skąd odjeżdża, a jutro o 21 mam samolot

jesli nie ogarniasz tej strony co Ci podal brzydal to jestes tepa.... widac rozum nie idzie w parze z uroda.... a szkoda...

flybussen.no/bergen/index.asp?menuid=3087
klikasz i wyskakuje Ci caly rozklad jazdy lacznie z mapa przystankow....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nie tylko ona Yatsek......czy to jednak jest powód do ubliżania?
Miałem cie za normalnego gościa....jednak MN chyba ci nie służy,tak jakbyś zjężdrzał po równi pochyłej......jak wielu starych bywalców na tym portalu.
.....a szkoda?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów

(meno)
Nowicjusz
Ty Jacek po raz kolejny albo kogos obrazasz albo do polski odsylasz .Wez ty pomyslisz troche nim napiszesz to nie boli.I nie kazdy jest tak glupio-madry jak ty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Yatsek jak widzisz nie każdy jest tak "mądry" jak ty... dla twojej wiadomości , aż taka tępa nie jestem szkoły pokończyłam bez najmniejszych problemów.... a to, że nie ogarniam tych stron, bo może się nie znam na tym... pierwszy raz to sprawdzam... i nie jestem, aż tak długo w Norwegii by się znać na tych wszystkich stronkach to nie znaczy, że możesz mi ubliżać....
Widać być może masz jakieś problemy emocjonalne i to jest powodem tego, że ubliżasz ludziom nie znając ich.. nie wiem nie wiem... może dzięki temu, że komuś ubliżysz rośnie twoje ego, że jaki ty to nie jesteś.... No nic zastanów się dwa razy zanim znowu kogoś wyzwiesz.....nie znasz tej osoby nie wiesz jakie ma problemy... możesz tak zranić czyjeś uczucia

Sprawdziłam te busy (chyba nie jestem taka tępa ;]) Jeszcze mam pytanie do osób, które już jechały tym busem z Bergen? Czy on tam podjedzie pod same lotnisko? Ponieważ jestem w 7 miesiącu ciąży i cała ta sytuacja jest dla mnie stresująca... boję się, że spóźnię się na samolot Mam nadzieję, że znajdą się jacyś ludzie co mi normalnie odpowiedzą jak wygląda dojazd tym autobusem Z góry dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie martw się bo podjedzie pod same drzwi na terminal tak że napewno nie potrzebujesz bagażowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
dzięki bardzo ja znalazłam w tej rozpisce, że jest o 19.15 i odjeżdża z busstatjon perrong A...mam nadzieję, że będzie ten busik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok