Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

szukam pokoju w trondheim lub bergen - Norwegia

Czytali temat:
(447 niezalogowanych)
3 Posty
arek Wolf
(arekwolf27)
Wiking
Witam szukam pokoju do wynajecia w miescie trondheim lub bergen ewentualnie okolice.
Chcialbym przyleciec na poszukiwanie pracy, na poczatku okreslam max. dlugosci mojego pobytu na 3 miesiace (jesli nie znajde pracy)
Gdybym znalazl prace prawdopodobnie interesowal by mnie dluzszy termin wynajmu,lub tez jesli byl by to problem szukal bym mieszkania na wlasna reke.

COS O MNIE !!!

Mam 29 lat jestem poukladany i cich mam swoje plany ktore jakos realizuje wiec nie wcinam sie osobom w zycie prywatne.
niestety mam tez i wady jestem palaczem - choc osobiscie nie uznaje palenia w miejscu gdzie sie mieszka tymbardziej spi ( to strasznie smierdzi )
Jestem budowlancem murarz tynkarz akrobata wiec prawdopodobnie w tym zawodzie chcial bym szukac i znalesc prace jak i pracowac (pomine fakt ze mam wyksztalcenie wyzsze inz. biotechnologii)
znam biegle jezyk angielski - norweski tyle o ile w zasadzie lamane podstawy.

interesowal by mnie przyjazd w okresie kwiecien - maj

moj meil awilku@wp.pl

prosze o kontakt albo na mojej norwegii albo na meila ewentualnie ja moge oddzwonic jesli ktos zostawi do siebie jakis namiar

Pozdrawiam

ps. posiadam zaplecze finansowe na oplaty i zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Pokoju szukaj na finn.no lub hybel.no i to od razu, bo ciężko jest znaleźć cos interesujacego. Oraz sie nie zniechecaj, bo zaraz tutaj bedą niektórzy wypisywać, że nie ma tutaj pracy, że sam angielski nie wystarcza. itd

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok