Witam szukam pokoju do wynajecia w miescie trondheim lub bergen ewentualnie okolice.
Chcialbym przyleciec na poszukiwanie pracy, na poczatku okreslam max. dlugosci mojego pobytu na 3 miesiace (jesli nie znajde pracy)
Gdybym znalazl prace prawdopodobnie interesowal by mnie dluzszy termin wynajmu,lub tez jesli byl by to problem szukal bym mieszkania na wlasna reke.
COS O MNIE !!!
Mam 29 lat jestem poukladany i cich mam swoje plany ktore jakos realizuje wiec nie wcinam sie osobom w zycie prywatne.
niestety mam tez i wady jestem palaczem - choc osobiscie nie uznaje palenia w miejscu gdzie sie mieszka tymbardziej spi ( to strasznie smierdzi
)
Jestem budowlancem murarz tynkarz akrobata
wiec prawdopodobnie w tym zawodzie chcial bym szukac i znalesc prace jak i pracowac (pomine fakt ze mam wyksztalcenie wyzsze inz. biotechnologii)
znam biegle jezyk angielski - norweski tyle o ile w zasadzie lamane podstawy.
interesowal by mnie przyjazd w okresie kwiecien - maj
moj meil awilku@wp.pl
prosze o kontakt albo na mojej norwegii albo na meila ewentualnie ja moge oddzwonic jesli ktos zostawi do siebie jakis namiar
Pozdrawiam
ps. posiadam zaplecze finansowe na oplaty i zycie
Chcialbym przyleciec na poszukiwanie pracy, na poczatku okreslam max. dlugosci mojego pobytu na 3 miesiace (jesli nie znajde pracy)
Gdybym znalazl prace prawdopodobnie interesowal by mnie dluzszy termin wynajmu,lub tez jesli byl by to problem szukal bym mieszkania na wlasna reke.
COS O MNIE !!!
Mam 29 lat jestem poukladany i cich mam swoje plany ktore jakos realizuje wiec nie wcinam sie osobom w zycie prywatne.
niestety mam tez i wady jestem palaczem - choc osobiscie nie uznaje palenia w miejscu gdzie sie mieszka tymbardziej spi ( to strasznie smierdzi

Jestem budowlancem murarz tynkarz akrobata

znam biegle jezyk angielski - norweski tyle o ile w zasadzie lamane podstawy.
interesowal by mnie przyjazd w okresie kwiecien - maj
moj meil awilku@wp.pl
prosze o kontakt albo na mojej norwegii albo na meila ewentualnie ja moge oddzwonic jesli ktos zostawi do siebie jakis namiar
Pozdrawiam
ps. posiadam zaplecze finansowe na oplaty i zycie