Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Autobusy!! - Norwegia

Czytali temat:
Andrzej .............. Arek Zbroja Daria Bu Adrian K mikolaj_trzebinski (1118 niezalogowanych)
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Witam zna ktos może jakis link, aby sprawdzić autobusy, a dokładnie chodzi mi z Bergen do Asane pilnie mi potrzeba, a w internecie nic nie widzę!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów
anna js
(annajs)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
dziękuję przydatna strona..., ale nie wiem czemu ni wyświetla mi tam gdzie chcę jechać wyświetla mi tylko trasę a rozkładu nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów
anna js
(annajs)
Początkujący
Anna90 napisał:
dziękuję przydatna strona..., ale nie wiem czemu ni wyświetla mi tam gdzie chcę jechać wyświetla mi tylko trasę a rozkładu nie

U mnie wychodzi caly rozklad jazdy .
napisz mi skad i dokad chcesz jechac oraz date i godz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
aha dodam, że z Bergen busstatjon nie wiem czy dobrze piszę pierwszy raz będę jechała sama i dokładnie jeszcze nie znam tych nazw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Kurcze widzę, że coś mi tu się porobiło, bo wcześniejszą odp chyba jako nowy temat niechcący dodałam.... to napiszę tu jeszcze raz (troche się nie znam dobrze na tych forach ) Chciała bym jechać jutro 2 kwietnia ok 8 może być przed lub trochę po z Bergen bustatjon do Asane terminal ( chyba tak się piszę, tam właśnie też zjeżdżają autobusy)
a ii proszę wybaczyć, ale od niedawna czasami zaczełam jeździź autobusami tutaj i się jeszcze tak nie znam na tych nazwach
Z góry serdecznie dziękuję Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
80 Postów
anna js
(annajs)
Początkujący
08:10 ,Buss nr. 36 ; Bergen busstasjon, perrong F (Bergen) til Åsane terminal (Bergen) bedziesz tam o 08:32

pozniej masz :
08:15 Buss nr. 210 Bergen busstasjon, perrong F (Bergen) Åsane terminal (Bergen) bedziesz o 08:35

08:40 Buss nr. 36

te sa bezposrednie, nie pisze tych z przesiadkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Bardzo serdecznie dziękuję. Naprawdę mi Pani pomogła
Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczorka
Zgłoś wpis