Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kiedy dokładnie w Norge zaczyna się rok szkolny... - Norwegia

14 Posty
marcin pawelczyk
(marko 35)
Wiking
Witam wszystkich.Pytanie niby banalne ale dla mnie wazne.Czyli tyle odpowiedzi ilu zapytanych.A którego dokładnie zaczyna sie rok szkolny w Norge poniewaz wysyłam syna do szkoły i nie wiem dokładnie to załatwiać,zwłaszcza,że ma skończone 6lat i to bedzie jego pierwszy rok.Prosze o fachowa odpowiedz. Z góry dziekuje i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Ewa Kasprzyk
(ebkas)
Nowicjusz
20 sierpnia - rozpoczecie roku szkolnego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marko 35 napisał:
Witam wszystkich.Pytanie niby banalne ale dla mnie wazne.Czyli tyle odpowiedzi ilu zapytanych.A którego dokładnie zaczyna sie rok szkolny w Norge poniewaz wysyłam syna do szkoły i nie wiem dokładnie to załatwiać,zwłaszcza,że ma skończone 6lat i to bedzie jego pierwszy rok.Prosze o fachowa odpowiedz. Z góry dziekuje i pozdrawiam
Oficjalnie tak jak napisał..."ebkas"...
---
Niemniej , samemu trzeba przejść się do danej szkoły i zasięgnąć stosownych Informacji ,
Ponieważ niektóre szkoły jeszcze przed oficjałką , organizują w Piątek dzień zabaw i zapoznawanie się ze szkołą .
---
Tak w każdym bądź razie jest na Moim Osiedlu .
---
W Piątek jest zabawa dla dzieciaków ,/ Taki Sobie , Dzień Otwarty dla wszystkich / a w poniedziałek Uroczyste Otwarcie Roku Szkolnego I te inne profesjonalne dyrdymały .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
marcin pawelczyk
(marko 35)
Wiking
Dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok