Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jak dojechac z Oslo do Sandviki - Norwegia

Czytali temat:
Krzysztof kriss ppastuszka Pastuszka mroziomek Kasia KamilZdonczyk Kuba . (1599 niezalogowanych)
7 Postów

(ludwiczek)
Wiking
witam mam pytanie - jak dojadę z Oslo do Sandviki? lepiej pociągiem czy autobusem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ludwiczek napisał:
witam mam pytanie - jak dojadę z Oslo do Sandviki? lepiej pociągiem czy autobusem?
Jak masz deskorolkę to też Można śmiało , z tego co pamiętam to w godzinach szczytu pewnie jest o wiele szybciej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(smolirka)
Wiking
Wpisujesz adres poczatkowy i adres docelowy, ewentualnie wybierasz srodek transportu, czas, ilosc przesiadek itp

trafikanten.no/no/
trafikanten.no/en/ wersja angielska
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ludwiczek napisał:

trafikanten.no i masz caly roozklad jazdy )

pociagiem z centrum (kazdy expres co leci na kongsberg albo spikkestad drammen )) leca w miare czesto a te co na kazdej stacji sie zatrzymuja - to one cos kolo 4 minut leca, bo to caly czas cos.. a to czekaja na syganl.. a to awaria hehehe... a tamte expresy to jaos w 15 minut juz sa na sandvice ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Pawel XYZ
(marc35)
Wiking
flytoget.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...najlepiej

bedzie,jesli najpierw

pojedziesz z sandviki do oslo

polowe drogi pociagiem,a polowe

autobusem.po przyjezdzie do oslo bedziesz juz

wiedziec,ktory srodek transportu,wybrac w drodze powrotnej...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok