Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Hmm video blog na yt o Norwegi? - Norwegia

Czytali temat:
(707 niezalogowanych)
4 Posty
Ksenia Smokowska
(Helvecia)
Wiking
Witam!
Slowem wstepu mieszkam w Norwegii od 2 prawie 3 lat ucze sie i mysle nad pomoca przyjezdzajacym badz bedacym w Norwegi o paru rzeczach i myslalam aby zalozyc blog video gdzie bede nagrywala filmiki i opowiadala o Norwegii tak ogolnie o wszystkim ale nie wiem czy bylyby osoby chcacy ogladac takie cos. Jak myslicie czekam na odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
a co ci szkodzi.........najwyżej oberwie ci się od co niektórych MĄDRYCH
powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Pomysl fajny .. tylko zablokuj mozliwosc komentarzy dla tych Madrzejszych ktorzy zapewne lada moment tu sie pojawia i zmieszaja z blotem twoj pomysl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Helvecia napisał:
Witam!
Slowem wstepu mieszkam w Norwegii od 2 prawie 3 lat ucze sie i mysle nad pomoca przyjezdzajacym badz bedacym w Norwegi o paru rzeczach i myslalam aby zalozyc blog video gdzie bede nagrywala filmiki i opowiadala o Norwegii tak ogolnie o wszystkim ale nie wiem czy bylyby osoby chcacy ogladac takie cos. Jak myslicie czekam na odpowiedzi

Jezeli czujesz altruistyczna potrzebe pomogania to po co robisz badania rynku?
Nie tracisz nic - kryterium ogladalnosci zalezy od kilku czynnikow:
Wyglad lektora- nikt nie lubi ogladac brzydkich na ekranie( szczegolnie niestety dotyczy to kobiet)
Forma i tresc przekazu - CZy potrafisz opowiadac tak by zaciekawic odbiorce( przekaz rzetelny, wiarygodny i z humorem)
Czestotliwosc - regularnosc jest bardzo istotna( przyzwyczajenie odbiorcow)

Reklama - blog dla 5-10 odbiorcow to strata czasu.

Do dziela! - i badz cierpliwa. Krytykow do ktorych i ja naleze nie zabraknie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Ksenia Smokowska
(Helvecia)
Wiking
zapraszam w takim razie xd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Helvecia napisał:
zapraszam w takim razie xd

To wystarczy. Nie masz osobowosci ani polotu. Dodatkowa przeszkoda jest brak dykcji. Trzeba bylo sobie wypunktowac o czym chcesz mowic. Monolog rozwleczony do granic tolerancji a jedyna informacja jaka zapamietalem to. " do szkoly nie przychodzimy na galowo"

Na ten przekaz nie potrzeba 4 min. Szanuj widzow, albo twoj blog zniknie w niebycie. Poczytaj troche w necie jak to zrobic profesjonalnie i z humorem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marlena mmmmm
(roner)
Wiking
Ja dopiero wybieram się do Norwegii i takie materiały oraz informacje byłyby dla mnie bardzo cenne.
Pozdrawiam, fajny pomysł, tego mi brakuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok