Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

O co dokladnie chodzi??? - Norwegia

Czytali temat:
(925 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Witam, chcialabym uzyskac informacje od osob, ktore byc moze mialy ten sam problem co ja...chodzi mi o odprawe online.
W poniedzialek mam wylot z corkami do PL i wczoraj weszlam na online zeby dokonac tam naszej odprawy a tu niespodzianka...nie moge zrobic odprawy mlodszej coreczce..dzisiaj powtorka z rozrywki...dzwonilam wczoraj do Wizzaira (niezle mnie skasowalo za 20minut ) i dalej bez zmian...czyli tel na marne i ich pomoc.

Nie wiem w czym tkwi problem bo ostatnim razem bylo ok...czy moze miec paszport cos wspolnego z tym ze nie moge odprawic corki? Jej data waznosci konczy sie w dniu 15.12.2011 a lot mamy 12.12.2011.. wiec ma jeszcze ten paszport przez 3 dni wazny....

Bardzo prosze o Wasze informacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
Witam, chcialabym uzyskac informacje od osob, ktore byc moze mialy ten sam problem co ja...chodzi mi o odprawe online.
W poniedzialek mam wylot z corkami do PL i wczoraj weszlam na online zeby dokonac tam naszej odprawy a tu niespodzianka...nie moge zrobic odprawy mlodszej coreczce..dzisiaj powtorka z rozrywki...dzwonilam wczoraj do Wizzaira (niezle mnie skasowalo za 20minut ) i dalej bez zmian...czyli tel na marne i ich pomoc.

Nie wiem w czym tkwi problem bo ostatnim razem bylo ok...czy moze miec paszport cos wspolnego z tym ze nie moge odprawic corki? Jej data waznosci konczy sie w dniu 15.12.2011 a lot mamy 12.12.2011.. wiec ma jeszcze ten paszport przez 3 dni wazny....

Bardzo prosze o Wasze informacje.

Raczej nie paszport. Sam zawsze wpisuje rozne numery paszportu czy dowodu( nigdy nie sprawdzam wlasciwych) i odprawa przebiegala bez zaklocen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
hmmm w takim razie co moze byc przyczyna ciaglego wyskakiwania okienka w momencie gdy wciskam "zachowaj", z imieniem corki.... w padzierniku takiego czegos nie mialam...

wiec stoje dalej w miejscu... i bez biletow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
hmmm w takim razie co moze byc przyczyna ciaglego wyskakiwania okienka w momencie gdy wciskam "zachowaj", z imieniem corki.... w padzierniku takiego czegos nie mialam...

wiec stoje dalej w miejscu... i bez biletow

Wczoraj bylo do wylotu 7 dni, a wizzair ma odprawe od 7 dni do 3 godz przed wylotem. Sprobuj dzis

wizzair.com/useful_information/web_check-in/?language=PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
ja mialem dokladnie to samo i okazalo sie ze przelew nie zostal zaksiegowany,wystarczyl telefon do wizz i poprawili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Robilam dzisiaj odprawe i to samo.... a zaksiegowane jest bo otrzymalam potwierdzenie miesiac temu.. wczoraj dzwonilam do nich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
chyba nie pozostanie mi nic innego jak jechac na lotnisko i sie dowiedziec czegos wiecej na informacji...

staralam sie znalezc rozne informacje w sieci i bylo w jednym poscie napisane cos takiego, ze jezeli wygasa data waznosci na krotko przed wylotem to jedyna mozliwosc lotu jest z biletem wykupionym w jedna strone..a ja mam wykupiony w dwie... jezeli to jest prawda to trzeba bedzie wycofac powrotny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
sama sobie odpowiedziałas na zadane pytanie.....

jest dokładnie tak jak mówisz > czyli w jedną strone pusci ( powinno) !

Bo nie chce mi sie wierzyc,ze jest tak jak z wyjazdem do np: krajów arabskich, gdzie paszport musi byc wazny min.pół roku .......
Tyle kasy na tlf do wizz i nie zapytałas ?
Gapa
Bedąc w PL wyrób dzieciom dowody osobiste, to wiele ułatwi w przyszłosci : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
marianek pytalam ich o paszport i poprosili o numer malej i im podalam...powiedzieli ze mam sie wylogowac i zalogowac na nasteony dzien ponownie i bedzie ok a w pl mam zadzwonic do nich jak juz wyrobie paszport drugi...niestety tak jak wyzej pisalam nic sie nie zmienilo...

Dowody bede mogla dopiero teraz wyrobic bo dwa tygodnie temu otrzymalam polski akt ur corki, dlatego lece do PL...

P.S. jestem gapa ale i potrafie tez zablysnac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...nadaj

mala jako bagaz,albo sprzet sportowy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis: