Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szkoła w Bergen (loddefjord) - Norwegia

Czytali temat:
Magdalena K. (575 niezalogowanych)
5 Postów
Gosia Stefaniak
(gosiak1979)
Wiking
CZY MOŻE KTOŚ Z WAS MIESZKA BLISKO LODDEFJORD? POSZUKUJĘ SZKOŁY W OKOLICY DLA DZIECI W WIEKU 16 I 9 LAT. ZA PÓŁ ROKU WPROWADZAM SIĘ TAM . NORWESKIEGO NIE ZNAM I JESTEM ZIELONA OGÓLNIE .ALBO MOŻE KTOŚ MÓGŁBY UDZIELIĆ INFORMACJI , KTÓRA SZKOŁA JEST NAJLEPIEJ PRZYSTOSOWANA DLA OBCOKRAJOWCÓW, I W KTÓREJ SZKOLE JEST DUŻO POLSKICH DZIECI. BOJE SIĘ, ŻE MOJE DZIECI BĘDĄ MIAŁY PROBLEM Z PRZYSTOSOWANIEM SIĘ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ewelina F.
(eweluusiaa)
Nowicjusz
Nie jestem z loddefjord'u ale wydaje mi sie, ze Twoje 9-letnie dziecko pojdzie tak czy siak do nygårdskole w centrum bergen (niemartw sie o transport), a Twoje drugie dziecko do szkoly sredniej tylko do klasy, w ktorej ucza praktycznie jezyka. Zreszta jak pojdziesz do Nygårdskole to udziela Ci informacji co trzeba zrobic i gdzie isc, co do starszego dziecka. Jezeli znasz chociaz angielski, tym lepiej dla Ciebie, nie bedziesz miala problemow z dogadaniem sie. A jezeli nie, to nie wiem. Ciezko mi powiedziec jak mozesz sobie poradzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Gosia Stefaniak
(gosiak1979)
Wiking
DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ. Z ANGIELSKIM NIE BĘDZIE PROBLEMU , BO NIE BĘDĘ TAM SAMA.ALE JAKOŚ MNIE PRZERAZA TO WSZYSTKO.I SZUKAM INFORMACJI ZWIĄZANYCH WŁAŚNIE ZE SZKOŁĄ DLA DZIECIAKÓW.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ewelina F.
(eweluusiaa)
Nowicjusz
Idz do Nygårdskole. Ta szkola jest blisko busstasjon. Tam oni Ci wszystko powiedza .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok