Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czy moge starac sie o pieniadze na corke uczacasie - Norwegia

Czytali temat:
(896 niezalogowanych)
4 Posty
tomek malinowski
(malina1987)
Wiking
mam takie pytanie czy jesli moja corka uczy sie w szkole policealnej w systemie dziennym w Polsce to czy ja tu moge ubiegac sie o jakies pieniadze dla niej na nauke???dodam ze ma 22 lata jesli ma to jakies znaczeniejesli tak to gdzie i jakie wymagania sa stawiane??i kto to wyplaca??dziekuje za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
malina1987 napisał:
mam takie pytanie czy jesli moja corka uczy sie w szkole policealnej w systemie dziennym w Polsce to czy ja tu moge ubiegac sie o jakies pieniadze dla niej na nauke???dodam ze ma 22 lata jesli ma to jakies znaczeniejesli tak to gdzie i jakie wymagania sa stawiane??i kto to wyplaca??dziekuje za pomoc
...ŚWIĘTY MIKOŁAJ WYPŁACA ...
---
Najśmieszniejszy post od bardzo długiego czasu...
---
...KPISZ SOBIE CZY O DROGĘ PYTASZ ...
---
22lata i szkoła policealna ... szok ... jeszcze gdyby była na studiach , to bym rozumiał trochę to pytanie ...
---
A TAK , NIERÓB totalny i jeszcze forsę w takie coś ładować ... a najlepiej Państwowe ...
---
PAMIĘTAJ ...!!!
---
W Norge nauka bezpłatna jest do 18 roku życia ...i do tegoż roku Rodzic ma obowiązek łożyć na dziecko ...
---
Jeżeli idzie na dzienne studia , to już jest Jego prywatna sprawa , co prawda same studia są darmowe , jednak już na utrzymanie trzeba mieć prywatne pieniądze , i rodzice mogą a NIE MUSZĄ pomagać ...
MŁODZI zaciągają studenckie kredyty ...
...TO TAK W DUŻYM UPROSZCZONYM SKRÓCIE ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Beata Chochorowska
(chochorek)
Wiking
A tak GRZECZNIEJ nie mozna sie wypowiadac od nierobow ublizac komus kogo wogole nie znasz to sie w glowie nie miesci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Zasiłki na dziecko są tu wypłacane tylko do 18 roku jego życia. Potem koniec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
tomek malinowski
(malina1987)
Wiking
gabriel napisał:
malina1987 napisał:
...ŚWIĘTY MIKOŁAJ WYPŁACA ...
---
Najśmieszniejszy post od bardzo długiego czasu...
---
...KPISZ SOBIE CZY O DROGĘ PYTASZ ...
---
22lata i szkoła policealna ... szok ... jeszcze gdyby była na studiach , to bym rozumiał trochę to pytanie ...
---
A TAK , NIERÓB totalny i jeszcze forsę w takie coś ładować ... a najlepiej Państwowe ...
---
PAMIĘTAJ ...!!!
---
W Norge nauka bezpłatna jest do 18 roku życia ...i do tegoż roku Rodzic ma obowiązek łożyć na dziecko ...
---
Jeżeli idzie na dzienne studia , to już jest Jego prywatna sprawa , co prawda same studia są darmowe , jednak już na utrzymanie trzeba mieć prywatne pieniądze , i rodzice mogą a NIE MUSZĄ pomagać ...
MŁODZI zaciągają studenckie kredyty ...
...TO TAK W DUŻYM UPROSZCZONYM SKRÓCIE ...
---

TY NAJPIERW NAUCZ SIE KULTURY A POZNIEJ SIE WYPOWIADAJ WLASNIE TYCY JAK TY PRZYCZYNIAJA SIE DO TEGO JAK WYGLADAJA POZNIEJ POLACY ZA GRANICA TYPOWE CHAMSTWO I NIE OCENIAJ NIKOGO SKORO NIE ZNASZ, NIE BEDE ZNIZAL SIE DO TAKIEGO POZIOMU JAKI REPREZENTUJESZ DLATEGO ZAKONCZE DYSKUSJE Z TOBA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok