Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szkoła Oslo Voksenopplæring Rosenhof - Norwegia

Czytali temat:
Dorota Niedzielska M. Chili Magda Pasierbek kasia kwiatkowska Maryla638 (1865 niezalogowanych)
32 Posty
Nowicjusz
Mam pytanko czy ktoś z Was uczęszczał może do tej szkoły Oslo Voksenopplæring Rosenhof ??? Jeśli tak napiszcie jakie wrażenia, czy polecacie i wszystko co przyjdzie wam do głowy. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:87  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MariposaNegra)
Wiking
Rosenhof... Hmm.... Moi znajomi tam chodzili na kurs... I "szczerze nie polecaja" Dlaczego? Zaczynali tam swoje pierwsze potyczki z norweskim i mowili ze bylo naprawde ciezko. Nie dosc ze musieli "czekac na miejsce" (paranoja bo przeciez placili za to kupe kasy...) to w dodatku trafili na grupe... Eh... Szkoda gadac... Jednym slowem jesli sam o siebie nie dbasz to Rofenhof Ci nie pomoze. Ogolnie nie wypominaja dobrze tej szkoly... Z tego co wiem zaczeli od nowa na innym kursie to co mieli, bo z tej szkoly nic nie wyniesli. Moze to sprawa osobista, kwestia przylozenia do nauki, ale tak wygladaly ich przezycia. xD Teraz idzie im duzo lepiej Ale wracajac do kursu, to podobno wyzsze poziomy norweskiego warto tam robic. Hmmm... Wiecej na ten temat nie wiem bo ja tam nie chodzilam xD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:327  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok