Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PODRÓŻE - Norwegia

Czytali temat:
(915 niezalogowanych)
3 Posty
Wojciech Buta
(intel11)
Wiking
WITAM. CZY KTOŚ WIE CZY ZIMOWĄ PORĄ MOGE JECHAĆ DO POLSKI NA OPONACH Z KOLCAMI PRZEZ DANIE I NIEMCY. AUTO MA NORWESKIE TABLICE. SŁYSZAŁAM ŻE W KRAJACH EUROPY KOLCE SĄ ZAKAZANE. MOŻE KTOŚ Z WAS JUŻ TAK PODRÓŻOWAŁ BĄDZ WIE GDZIE MOGE UZYSKAĆ ODPOWIEDZ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
witaj wylacz caps lock
w PL kolce sa zakazane na granicy kaza wydlubac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
intel11 napisał:
WITAM. CZY KTOŚ WIE CZY ZIMOWĄ PORĄ MOGE JECHAĆ DO POLSKI NA OPONACH Z KOLCAMI PRZEZ DANIE I NIEMCY. AUTO MA NORWESKIE TABLICE. SŁYSZAŁAM ŻE W KRAJACH EUROPY KOLCE SĄ ZAKAZANE. MOŻE KTOŚ Z WAS JUŻ TAK PODRÓŻOWAŁ BĄDZ WIE GDZIE MOGE UZYSKAĆ ODPOWIEDZ.
Ja wożę jedne i drugie jak jadę w zimie ...
Jak się jedzie bezproblemowo drogami międzynarodowymi to bez kłopotów .
Fakt ,że staram się na stacjach benzynowych nie rzucać za bardzo w oczy a na parkingach dla odpoczynku nie zajmuję exponowanego miejsca ...coś za coś...

A jeżdżę przez DNIE , 2 płatne mosty , Niemcy i jak na razie opony przekładałem dopiero w domu ... .
Niemniej jestem w każdym momencie przygotowany do przełożenia , gdyby mnie zatrzymano do kontroli ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok