• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Odnajme czesc mieszkania w Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Z.... Michał P ...... .... Andrzej K. benazzouz assikar Greg Greg Tomasz Nowak Arkadiusz Nowak Kaja W Jasny Gwint (1775 niezalogowanych)
50 Postów
jaj haj
(che)
Nowicjusz
Witam, dysponuje duzym,3 pokojowym mieszkaniem w zachodniej czesci Oslo ( Majorstua), z ktorego praktycznie nie korzystam z powodu iz pracuje w delegacji na polnocy Norwegii i tam zostane do konca 2012 roku.
Pracuje w systemie 2 tygodnie pracy, 1 tydzien wolnego.Wolne spedzam bardzo czesto w Polsce, wiec nawet do Oslo nie zagladam.
Bardzo chetnie odnajme czesc mieszkania odpowiedzialnej osobie za polowe kosztow, calkowity koszt wynajmu to 8 tys.koron + energia elektryczna ok.1000 koron miesiecznie, wiec koszt odnajmu bedzie ok. 4,5 tys. koron.
Mieszkanie jest w bardszo ladnym stanie, 2 sypialnie,1 duzy pokoj goscinny,kuchnia i 2 mniejsze pomieszczenia gospodarcze,mieszkanie dysponuje prwatnym parkingiem na 1 auto.
Prosze tylko o powazne propozycje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
WITAJ
JESTEM ZAINTERESOWANA TWOIM OGLOSZENIEM .MIESZKAM W OSLO 3 LATA . PROWADZE DZALALNOSC GOSPODARCZA . MAM 50 LAT .
MOJ NR TEL 46920262.

POZDRAWIAM HELENA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8928 Postów
Maniak
che napisał:...Prosze tylko o powazne propozycje
Z Panią Helą proszę ostrożnie i dobrze się zastanowić , zanim Jej wynajmiesz to mieszkanie.
Pani ta , co prawda ma Legalną firmę sprzątająca , jednak zatrudnia Panie na czarno i płaci takie stawki , że zawsze są z Nią kłopoty .
Mało tego , Kombinuje jak się da i nie zdziwił bym się , iż chce zmienić adres , bo zaczyna powoli mieć KŁOPOTY ...
TO TYLE z mojej strony , niemniej decyzja należy Tylko i wyłącznie do Ciebie Osobiście
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
NIE WIEM CZY WARTO...

CENIE DOBRE RADY . GABRIEL MA RACJE . TRZEBA UWAZAC.
NIE ZATRUDNIEM NIKOGO NA CZARNO I JESTEM WIELKIM PRZECIWNIKIEM NIEWOLNICTWA.MAM REFERENCJE , KTORE MOZNA SPRAWDZIC .
NIE MAM CZASU ABY ROZPISYWAC SIE ZBYT DLUGO.
JESLI JEST PAN ZAINTERESOWANY , TO BARDZO PROSZE O SZYBKI KONTAKT.

POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Tomasz Sutor
(tomi0678)
Wiking
jestem zainteresowany tym mieszkaniem moj e-mail sutom@onet.eu.Napisz jesli jest jeszcze aktualne z gory dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8928 Postów
Maniak
helen napisał:
NIE WIEM CZY WARTO...
CENIE DOBRE RADY . GABRIEL MA RACJE . TRZEBA UWAZAC.
NIE ZATRUDNIEM NIKOGO NA CZARNO I JESTEM WIELKIM PRZECIWNIKIEM NIEWOLNICTWA.MAM REFERENCJE , KTORE MOZNA SPRAWDZIC .
NIE MAM CZASU ABY ROZPISYWAC SIE ZBYT DLUGO.
JESLI JEST PAN ZAINTERESOWANY , TO BARDZO PROSZE O SZYBKI KONTAKT.
POZDRAWIAM

Zestawienie Twoich zarobków z ostatnich trzech lat MÓWI SAMO ZA SIEBIE... legalna firma sprzątająca , a Właściciel nie jest w stanie przekroczyć progu 100tys.Brutto ...
KOMBINATORSTWO SZYTE GRUBYMI NIĆMI...
Przedstaw chociaż jedną legalną Osobę którą zatrudniasz...!!! a Ja na>Priw.< przedstawię Tobie trzy Panie które u Ciebie pracowały za 70Nok/t... bez żadnej Umowy o pracę... i jeszcze byłaś na tyle bezczelna , że brałaś zaliczkę na podatek...
GDYBYŚ ZATRUDNIAŁA PANIE LEGALNIE ,TO BYŁO BY TO WIDAĆ W ZESTAWIENIU NA >PROFF<...!
NO CHYBA , ZE FIRMA O NUMERZE ORGANIZACYJNYM---991781846--- NIE NALEŻY DO CIEBIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(mikael elisabetarson)
Wiking
jestem zainteresowany.prosze podac numer telefonu.moj to 967 525 48 michal mam lat 40-sci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ela kowal
(elakowal)
Nowicjusz
Ja tez jestem zainteresowana,mieszkam w Oslo 3 lata,potrzebuje spokoju,lubie czystosc i uczciwosc,mam 48 lat.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
KAMILA BUŁA
(makila)
Wiking
ja również jestem zainteresowana mieszkaniem. Jeśli to jeszcze aktualne proszę o podanie nr. telefonu. Pozdrawiam
KAMILA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Iwona Iwoma
(Ivek)
Wiking
Witam!
Jestem zainteresowana Pana oferta, jesli jest ona jeszcze aktualna prosze o kontakt pod numerem 96854806
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok
Svetainėje naudojami slapukai

Mūsų svetainė naudoja slapukus, kad optimizuotų veikimą, analizuotų srautą bei pritaikytų turinį ir reklamą pagal jūsų pageidavimus. Pagal „Google“ reikalavimus naudojame sutikimo režimą, kuris leidžia kontroliuoti, kokie duomenys renkami ir tvarkomi. Galite sutikti su visomis slapukų kategorijomis arba valdyti savo nustatymus. Daugiau informacijos rasite mūsų Privatumo politikoje.

Būtini

Šie slapukai yra būtini svetainės veikimui ir negali būti išjungti. Jie nustatomi reaguojant į jūsų veiksmus, pavyzdžiui, privatumo nustatymus, prisijungimą ar formų pildymą. Šie slapukai nesaugo jokios asmeninės informacijos.

Analitiniai

Analitiniai slapukai leidžia mums matuoti svetainės srautą ir analizuoti vartotojų elgseną. Tai padeda mums tobulinti svetainę ir pritaikyti jos turinį. Naudojame „Google Analytics“ sutikimo režimu, kuris veikia pagal jūsų nustatymus. Jei nesutiksite, „Google Analytics“ ribos duomenų rinkimą ir tvarkymą.

Rinkodaros

Rinkodaros slapukai naudojami reklamų personalizavimui mūsų ir partnerių svetainėse. Jų dėka reklamos yra aktualesnės ir atitinka jūsų interesus. „Google Ads“ veikia pagal sutikimo režimą, kuris pritaiko reklamų personalizavimo lygį pagal jūsų nustatymus. Galite nuspręsti, ar norite, kad jūsų duomenys būtų naudojami personalizuotai reklamai.

Valdyti nustatymus
Atmesti visus
Patvirtinti pasirinkimą
Sutikti su visais