Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

przedszkole - Norwegia

Czytali temat:
(835 niezalogowanych)
4 Posty
Anna K
(Lilka)
Wiking
witam,mam pytanie odnośnie przedszkoli w oslo,jakie są szanse przyjęc dzieci,czy takie jak w polsce na pograniczu cudu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz co to musisz podejsc do przedszkola i sie spytac
u nas w kommunie jest tak ze jak jest duzo dzieci w przedszkolu danego dnia to 5 latkow daja do szkoly (taka klasa przedszkolna) i zatrudniaja nowych nauczycieli ale nie wiem jak jest w oslo podejdz i sie spytaj moze jak nie ma miejsc na 5 dni to choc narazie na 2-3 dni w tyg a potem jak sie zwolni miejsce to przedłuzyc, przeciez nie wszystkie dzieci uczeszczaja 5 dni w tyg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Anna K
(Lilka)
Wiking
Dzięki za podpowiedz,troszke sie przeraziłam jak przeczytałam któryś z postów,ze czeka się nawet kilkanaście miesięcy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
moim zdaniem najlepiej jest zawsze w kazdj syt podejsc i sie spytac i nie wazne czy to przedszkole czy nav czy inna instyt bo osoby pracujace w tych instyt sa rozne jeden urzednik jest nie przejednany a z innym moze nie ''mozna sie dogadac' ale jjest bardziej pomocny ze tak napisze i pomoze znalesc rozwiazanie jak nie usiebie to nakieruje na własciwy tor
A tu kazdy moze pisac cos innego bo np zle zrozumial bo ktos mu powiedział czy nawet bo zmysla (niestety znam takich co kłamia w kazdej sprawei a jak sie wkopia bo sie pogubia juz w tych kłamstwach to wypieraja sie swoich słow) wiesz jak juz pisałam na wstepie:
najlepiej sprawdzac u zrodła
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dzieci do przedszkola zapisuje sie do konca lutego. jest miejsce w przedszkolu "rodelokka barnehage" na Carl Breners plass, bo moja corka tam miala zarezerwowane, ale ja zrezygnowalam. Jest to miejsce na 40 godzin tyg za 2700 koron plus posiłek. Co prawda zrezygnowalam 2 tygodnie temu, ale moze jest jeszcze wolne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Anna K
(Lilka)
Wiking
Dziękuje za te cenne informacje,ja dopiero przylatuje 23.09,ale na pewno tam zaglądne,może sie uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok