Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

alltin - Norwegia

Czytali temat:
(644 niezalogowanych)
132 Posty
Stały Bywalec
czy rozliczajac sie na alltin z podatku trzeba zeskanowac dokumenty uprawniajace do odliczen.Nie mam akurat takiej mozliwosi i czy to konieczne.Moze wystarczy miec je przy sobie i przedstawic je w razie kontroli ze skatteetaten?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
miti35 napisał:
czy rozliczajac sie na alltin z podatku trzeba zeskanowac dokumenty uprawniajace do odliczen.Nie mam akurat takiej mozliwosi i czy to konieczne.Moze wystarczy miec je przy sobie i przedstawic je w razie kontroli ze skatteetaten?...najlepiej zrobić kopię-pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Stały Bywalec
myslisz,ze jes dobrze jak tylko pozmienialem posty i wyslalem bez dokumentacji to jest dobrze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Ania Dudzinska
(andersen)
Wiking
Nikt ci glowy nie ukreci . Dostaniesz wezwanie do uzupelnienia dokumentacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jesteś niesamowicie szybki
selvangivelse dopiero opublikowali tydzień temu , masz czas do rozliczenia do końca maja , nie masz skanów ale najważniejsze że się rozliczyłeś ...hehe ....pewnie też w pośpiechu .
niemniej możesz wysyłać to rozliczenie wiele razy bo liczy się ostatnie i najlepiej kompletne bo ja nie wysłałem skanów od bøsokreise i miałem wezwanie do kontroli tego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Stały Bywalec
nie w pospiechu bo umiem to robic,tylko nie mam mozliwosci skanowania.W zeszlym roku mnie tez kontrolowali cho dostarczalem wczesniej selvangivelse na papierze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Ania Dudzinska
(andersen)
Wiking
Jesli do tego selvangivelse w wersji papierowej zalczylbys kopie wymaganych dokumentow, to nie wzywaliby ciebie do kontroli, bo niby co by mieli kontrolowac ?
Nie ma znaczenia czy elektronicznie, czy na "piechote", jesli sa wszystkie zalaczniki, to nie ma kontroli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok