Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czy cukiernik znajdzie prace??? - Norwegia

Czytali temat:
Daniel Majewski Kasia Powęska Adriana . Lelka Nelka Krasnodębski Wiktorderen17 (3882 niezalogowanych)
3 Posty
mariusz kornak
(mariuszzzz24)
Wiking
Witam...jestem z zawodu cukiernikiem,pracuje już w tej branży 10 lat,ale w Polsce jak to Polsce,zarobić zbyt wiele się nie da i jeszcze do tego te podwyżki... fakt faktem nie znam języka norweskiego,ani angielskiego,czy w ogóle mam jakaś szanse na znalezienie pracy w norweskiej cukierni???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Wynajmiesz tlumacza zeby posredniczyl miedzy Toba, a szefem (wspolpracownikami) ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Fiona66 napisał:
Wynajmiesz tlumacza zeby posredniczyl miedzy Toba, a szefem (wspolpracownikami) ?

.. zawsze moze zadzwonic..

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
mariusz kornak
(mariuszzzz24)
Wiking
obecnie uczęszczam na kurs j.angielskiego i robię średnie,zostały mi jeszcze 2 lata nauki,przez ten czas powinienem co nieco załapać języka,chciałbym wiedzieć czy mam szanse?
Jeszcze nigdy nie pracowałem za granicą i w ogóle jak się do tego zabrać żeby mieć gdzieś jakiś punkt zaczepienia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
szanse to są zawsze zależy jak się będziesz starał i nauczysz się języka to rosną albo maleją .
a swoją drogą to jakoś strasznie zapobiegliwy jesteś skoro już wypytujesz o wyjazd za dwa lata ja już kilka lat pracuje za granicą w tym większość w norge i nie jestem pewien co będę robił za dwa miesiące jeszcze szczególnie tutaj
za dwa lata to może być bum gospodarczy , kryzys , koniec świata albo najazd chińczyków na norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
jak robisz smaczne pączki to juz zamawiam z 10, moze byc nawet za 2 lata. Tłusty czwartek byl do bani, a te ichnie na tlusta niedziele jakos mi nie podejszły...
taa najazd chinczykow na Norge hehehe, narazie jest nalot kazdej innej nacji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mariuszzzz24 napisał:
obecnie uczęszczam na kurs j.angielskiego i robię średnie,zostały mi jeszcze 2 lata nauki,przez ten czas powinienem co nieco załapać języka,chciałbym wiedzieć czy mam szanse?

no tak, tylko jak nie znajdziesz potem pracy to cała ta nauka na darmo. warto?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
mariusz kornak
(mariuszzzz24)
Wiking
bez znajomości jezyka zbyt wiele nie zdziałam,a przez dwa lata mogę się sporo nauczyć,a słodkości to ludzie chybe bedą zawsze jedli,a takich jak w polsce to chyba tam w norwegi nie znają?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
ty sie Jasty mie sluchaj, ucz sie Mariusz, ucz. Jezyki to podstawa. Ja cie niechce martwic ale angielski to troche malo tu sa ludzie praktycznie dwujezyczni wiec dobrze jakbys sie norweskiego tez uczyl, pozwodzenia. czekam na pączki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przez tyle czasu to może się nauczyć angielskiego .....będzie pomocny na wczasach
włoskiego bo jest melodyjny i będzie sobie nucił ...o sole mio przy pieczeniu placków czy paczków
a do pracy niech uczy się tego pięknego języka
.
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok