Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuje pracy od zaraz - Norwegia

Czytali temat:
(489 niezalogowanych)
3 Posty
Agnieszka D
(Agulka1985)
Wiking
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Chciałabym prosić o pomoc w znalezieniu pracy w Norwegii, a mianowicie najlepiej przy sprzątaniu,rybach itp wiem że w Oslo są firmy gdzie można wyjeżdżać co 3 miesiące(zmieniać się) ale nie wiem jak do tego dotrzeć język angielski znam w stopniu komunikatywnym więc z kontaktem nie było by największego problemu może ktoś z Państwa ma jakieś namiary na taką firmę bądź szuka współpracownika wyjazdem jestem zainteresowana ja badź mój mąż, który mógłby nawet podjąć pracę w branży stolarskiej to najlepiej robi i bardzo lubi. Miejscowość nie gra roli .Mamy trudną sytuację materialną i taki wyjazd dla któregoś z nas byłby ratunkiem. Bardzo proszę tylko o konkretne i poważne odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Stefaniak
(adamWSHiU)
Wiking
Ja dołączam się do wypowiedzi mojej przedmówczyni. Również szukam pracy która pomogła by mi wyjść z finansowego dołka. Umiem J.Angielski w stopniu komunikatywnym. Nie boję się pracy fizycznej. Branża jaką preferuję to PRODUKCJA. Również proszę o poważne odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok