Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(1483 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
narrowminded napisał:
witajcie tez za tydzien wybieram sie do tego pieknego z opowiadan miasta. Chcialem sie zapytac odnosnie chodzenia z cv-czy tak duzo szybciej mozna dostac prace? chcialem zaznaczyc ze jezyk angielski nie stanowi problemu..robilem 4 lata w magazynach czyli wiecie palety,widlaki,rozladunek,tasma.. moze uzyskam rowniez pare podpowiedzi gdzie moglbym sie kierowac? dziekuje z gory za odp i przy najblizszek okazji do wypicia porzadnej polskiej flaszki zapraszam

Że niby gdzie? do Londynu jedziesz(z opowiadań też słyszałem że to piękne miasto)? chodzenie z CV, nigdy nie słyszałem że tak można? ludzie chodzą ze zwierzątkami, wychodzą nawet za nie, to czemu nie z CV?!?! Nie słyszałem też o tym żeby język stanowił jakikolwiek problem (no chyba że u laryngologa((angielskiego?)) ), a zwłaszcza na magazynie.Dla mnie np. chiński nie stanowi problemu w pracy (może dlatego że inna branża), po prostu nie znam i nie używam to problemu nie ma.
Gdzie się kierować? zazwyczaj to magazynier wozi towar w te i z powrotem , a po co, tego już nie wiem?
Poszczególne słowa w twoim poście rozumiem doskonale, ale całości sensu brak. Tak jak i mojej odpowiedzi, ale staram się trzymać poziom przedmówcy i myślę że mi się udało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zuzu napisał:
.., ale całości sensu brak. Tak jak i mojej odpowiedzi, ale staram się trzymać poziom przedmówcy i myślę że mi się udało.
bez porzadnej polskiej flaszki nie zrozumiesz tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
mateusz niezłe:)
(narrowminded)
Wiking
Platynowy skurczybyku wyczules mnie! rzeczywisce bylem wczoraj na imieninach i wpadlem na genialny pomysl zeby zapoznac sie z polskimi trondheimowcami a przy okazji moze dowiedziec sie czegos wiecej. Po ponownym przeczytaniu mojego poprzedniego posta rowniez stwierdzilem ze alkohol nie pomaga w logicznym pisaniu takze wybaczcie W marcu wybieram sie do Trondheim i chcialbym Was zapytac czy mogli byscie podac mi nazwy jakis fabryk typu warehouse? Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
narrowminded napisał:
(...) jakis fabryk typu warehouse? Pozdrawiam.

Boze (jezeli istniejesz), zatrzymaj swiat, ja wysiadam... Coraz lepiej..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
(narrowminded)
Wiking
ale czego sie czepiasz bo nie rozumiem? nie pasuje Ci ze uzywam angielskiego zwrotu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
narrowminded napisał:
(...) jakis fabryk typu warehouse? Pozdrawiam.

Boze (jezeli istniejesz), zatrzymaj swiat, ja wysiadam... Coraz lepiej..

Chyba jeszcze trzyma?

kac nieleczony trwa jeden dzień, leczony siedem dni.

Małgorzaty wczoraj było, a dzisiaj Damiana i Romana ech wątroba dostanie w 'kość"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
narrowminded napisał:
ale czego sie czepiasz bo nie rozumiem? nie pasuje Ci ze uzywam angielskiego zwrotu?

it's easy.........
wpisz w google tłumacza to czego szukasz, przetłumacz na norweski i skorzystaj z linków wyszukiwarek które są w tym temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
(narrowminded)
Wiking
hehe troche jeszcze szumi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
narrowminded napisał:

Widzisz, grunt to uzyc wlasciwego angielskiego zwrotu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
(narrowminded)
Wiking
Zuzu dzieki za rade pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok