Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

prosze o pomoc szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
Toto Loto (799 niezalogowanych)
4 Posty
aneta dziwisz
(aneta 1)
Wiking
mam nainie Aneta 36 lat wraz z mezem Andrzej 39 lat szukamy pracy .maz ma uprawnienia spawacza zna sie na pracach budowlanych szpachlowanie malowanie kladzenie kafelek i plyt regipsowych ja moge zsprzatac domy biura klatki sch.domy po remontach.pracowalam w firmie sprzatajacej *mamy czworke dzeci lecz jedna przeszla operacje kregoslupa i na leczenie i rechabilitacje niestety potrzbne sa pieniazki jestesmy uczciwi i sumienni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
KATARZYNA KUDŹMA
(BELINDA)
Wiking
przykro mi ale nikt ci tu nie pomoże
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Przykro mi z tego powodu że jesteś w takiej sytuacji życiowej.
Prace dla osób którzy mają dwie ręce, to co najwyżej po znajomości możecie szukać.
tak jest w waszym przypadku, bo to co napisałaś to każdy może robić, bez specjalistycznych uprawnień to lipa. " maz ma uprawnienia spawacza" bez doświadczenia tym zawodzie ........niestety
Nie mam zamiaru się powtarzać (było a kasowanie plus brak redagowani czegokolwiek to nie jest domena tego portalu liczy się "ruch w interesie" jak to napisał kow@lski.)
Powodzeni może ktoś wam poda rękę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
aneta dziwisz
(aneta 1)
Wiking
ja wiem że wszystko po znajomości , jednak może znajdze sie życzliwa osoba ...mąż ma uprawnienia i doświadczenie w zawodze spawacza .w tym zawodze pracuje :
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie wiem czy to ci pomoże , tu jest jakaś oferta dla spawaczy od zaraz ale nie pisze czy w okolicach oslo i na jakich warunkach jeżeli ma się swoje lokum

www.praca4u.net/spawacz-norwegia-id75053.html

i to do oslo

www.praca4u.net/dam-prace-w-norwegii-id78629.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
monika laska
(tessa1953)
Wiking
Hei !! Tak jak sie ktos wypowiedzial nikt z polakow ci nie pomoze a dla norwega referensje
potrzebne od 25 lat pomagam ale nie warto i tak sie polak nie zna na rzeczy .Jeszcze sa obrazone dlatego wracaj z kad przybylas kOchana inaczej marne zycie CIE CZEKA Nav pomoze 1,2 miesiace przykro ale lepiej lezyc niz na nierobow pracowac .Polacy DAJA PRACE ALE BIORA DZIALKE ZA TO I W SUMIE PRACUJE SIE ZA 70 KORON
A JAK WIECIE NIE MOZE BYC MNIEJSZA STAWKA JAK 116KR NA GODZI MINUS SKAT 80 KR NA CZYSTO. W Drammen jest polskie biuro posrednictwa pracy MORK nazwe ma jesli twoj maz ma uprawnienia niech sprobuje tam wiem ze duzo polakom pomagaja .Tylko trzeba byc uczciwym i pracowitym .z tego co wiem
drammen od Osla 40 km Szczesliwego nowego roku i powodzenia
w zyciu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
aneta jak dla mnie to w waszym przypadku tylko dobry posrednik z praca bo macie rodzine i nie mozecie tak ryzykowac jak ludzie bez dzieci...
poszukajcie jakis agencji z Polski moze akurat beda rekrutowac juz na sezon wiosenny, powodzenia...
na takich "zyczliwych" to bym uwazala bo sie wiele slyszy o wykorzystywaniu przez rodakow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
aneta dziwisz
(aneta 1)
Wiking
dzekuje za rady i ŻYCZE WSZYSTKIM SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU fajnie jest jak obce Ci osoby wspomogą dobrym słowem Dzękuję pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
monika cicek
(monika11)
Wiking
moze poczytaj ogloszenie
albo inne fora
norweskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis: