Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

praca - Norwegia

Czytali temat:
(1268 niezalogowanych)
28 Postów
marek sz
(molo1212)
Wiking
witam mam pytanie jakie sa szanse na znalezieniu pracy za elektryka lub pomocnika elektryka 8 lat w uk dokumenty i angielski chce sie gdzies tu zachaczyc czy mozna cos z waszego forum sie dowiedziedz dzieki molo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
molo1212 napisał:
witam mam pytanie jakie sa szanse na znalezieniu pracy za elektryka lub pomocnika elektryka 8 lat w uk dokumenty i angielski chce sie gdzies tu zachaczyc czy mozna cos z waszego forum sie dowiedziedz dzieki molo

Witam. Owszem, można znaleźć sporo materiałów na interesujący Cię temat, zapraszam do lektury zawartości forum .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
molo1212 napisał:
...witam mam pytanie jakie sa szanse na znalezieniu pracy za elektryka lub pomocnika elektryka 8 lat w uk
Pytanie w temacie ....
JAKA JEST PRZYCZYNA TEGO , ŻE PO 8-LATACH pracy w UK , CHCESZ SIĘ ZAHACZYĆ W NORGE...? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Nowicjusz
Język norweski i masz prace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
marek sz
(molo1212)
Wiking
to koniec anglii dokladny syf po tylu latach pracy w jednej fimie nic nie jest wieczne jezeli masz jakis namiar to poprosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
marek sz
(molo1212)
Wiking
przyjezdzajac do anglii znalem tylko yes wszystkiego mozna sie nauczyc przyjezdzajac tez znales norweski trzeba wszystkiego sprobwac nic odrazu chyba sam to znasz jezeli jest mozliwosc z checia trzeba wybierac albo rybki lub akwarium jak sie zdecydujesz to 100 krotne dzieki bede wdzieczny dzieki za odpowiedz molo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
marek sz
(molo1212)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
molo1212 napisał:

Widzę ,że ta Anglija źle na Ciebie wpływa nerwowy i niecierpliwy jesteś...
TU W NORGE to bardzo Negatywna przypadłość...
O tą przyczynę pytałem się dlatego , bo przecież po tylu latach to pewnie masz jakąś pozycję wypracowaną w Swoim zakładzie ... A Tu znowu byś zaczynał od początku ... Tu jest inny system tak pracy jak i norm elektrycznych .

A bez potwierdzenia papierów i tym podobnych kursów wewnętrznych , na początku pracował byś jako zwykły pomocnik i miałbyś najniższą stawkę w tym zawodzie ...
Nie wiem czy psychicznie byś wyrobił ... Ja w swoim zawodzie /nie jestem elektrykiem/ i mojej firmie na początku dwa razy o mało nie zrezygnowałem z pracy... teraz po trzech latach to mi wszystko wisi...
Dlatego jestem zdziwiony Twoją decyzją ...
NO cóż , Twój Wybór , Twoje Podwórko...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
marcin miotk
(stormik)
Wiking
Hello

Co dokladnie trzeba zrobic zeby dostac norweskie uprawnienia? Czy moze wystarczy jakis kurs uaktualniajacy odnosnie przepisow elektrycznych w budownictwie etc.?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
no bo on myśli Gabriel że w Norwegii tak jak w Anglii, przyjeżdża ekipa do roboty jednego dnia i już następnego dnia jest ,, Łapanka,, i goście pracują hahahaha , ktoś kiedyś już tu napisał na forum że nie długo w Norwegii zrobi się taka sama hu/j/n/ia jak w Anglii, ja napisałem tylko że do tego na pewno nie dojdzie, ponieważ tą gospodarkę jest stać na to żeby sami obywatele tego kraju sobie pracowali bez użycia jakichkolwiek usług spoza Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok