Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tak, masz racje, przeoczylam to zasugerowalam sie tym co jonasz napisal w pierwszym poscie, o platformach wlasnie.
Ale tak czy inaczej, ten posrednik pozostawia wiele do zyczenia. Sprawdziles linka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
Zgadzam się. Bardzo mało informacji i przede wszystkim na stronie "o mnie" widać że jest to firma zajmująca się tłumaczeniami a nie pośrednictwem pracy. Może nawet i przesyłają to cv gdzieś dalej ale szczerze w to wątpię. Ale z drugiej strony gdybym szukał pracy to bym przynajmniej zadzwonił. To akurat wiele nie kosztuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
jonasz88 napisał:
Więc jak sądzicie, warto zaryzykować czy raczej olać temat?Nie ukrywam, że zależy mi na kasie i czasie...więc tak wyjazd na 6tyg bardzo by mi spasował... wklejam linka do stronki tego pośrednika www.pracafizycznawnorwegii-25tys.pl/page1.php

widać zaślepiony jesteś dalej tymi 25tyś za 6 tyg. ehhhhhhhh

mają tam dział o mnie:

"Pośrednictwo Tłumaczeń
ul. Górnośląska 26/3
68-200 Żary
NIP 928-112-60-67
REGON 970032670
Certyfikat agencji pracy nr 6349"

dalej nie kumasz? to może teraz:

Może tak zamiast wysyłać to komuś, wyślij mi jestem w NO znam norweski (przysięgły nie potrzebny tu przecież)
np. Jeg heter sweter itd.
to ci przetłumaczę papier.
O branży stocznio-platformowej wiem trochę to ci te papiery wyśle do różnych koncernów (SCHEL SATOJL czy nawet CHYTRO )
co byś miał te robotę jako hjelpeman a może i nawet jak MAIN MANAGER któż to wie.
Szanse na prace masz 98.5% a co tam ci oferują jakieś 50% to jacyś amatorzy.
Zarobki oczywiście według norweskiego prawa. tak najmniej to 1 000 000(słownie milijon) nok rocznie brutto niestety, ale potem to już na pewno więcej.

prześlij tylko swoje cv na adres:
ROBIEZLUDZIWAŁA@OSZUST.COM

uprzednio wpłacając JEDYNE 200nok(100pln) (btw. więcej będziesz miał na godzinę to ci się to zwróci od razu) i prześlij faksem pokwitowanie na numer +666 1500 100 900

BANK
KOZANOSTRA SA
ul. Lichwiarska trzypotrzy cela nr.205
Wałkowo 6045
numer konta 12345678901234567890
kod SWIFT: ANALNY

Z poważaniem twój kochany pośrednik, RODAK co cię zrobił na kasie, a ty jeszcze o tym nie wiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Jonasz Giel
(jonasz88)
Wiking
No i chyba znalazłem odpowiedz na mój dylemat

www.platformywiertnicze.pl/viewtopic.php?f=29&t=23

Jeśli ktoś z was ma możliwość, nie wiem jak to ująć "załatwienia" podobnej ofert ale realnej to bardzo proszę o pomoc!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
100 000 nok!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Jonasz Giel
(jonasz88)
Wiking
100 000nok za pomoc tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...spokojnie jonaszu

musialem odreagowac sasiedni temat (10000 za zalatwienie pracy) akurat padlo na ciebie,bo zaczales isc w tym samym kierunku...zalatwiania

szczerze zycze powodzenia
...i dobrego zalatwiena bez koronek do placenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
artur szychowiak
(grimstad5)
Wiking
Witam! Ludzie czy wy jesteście az tak naiwni? Jeśli chodzi o remonty platform lub konstrukcji to takie rzeczy się robi w stoczniach nie w portach po drugie wszystkie dokumenty jakie są potrzebne do pracy można znaleśc na stronach NAV UDI wystarczy poszukać.Tak że według mnie to jest przekręt i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Jonasz Giel
(jonasz88)
Wiking
grimstad5 zachęcam do przeczytania wszystkich postów w temacie a dopiero później proszę o wypowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
grimstad5 napisał:
Witam! Ludzie czy wy jesteście az tak naiwni? Jeśli chodzi o remonty platform lub konstrukcji to takie rzeczy się robi w stoczniach nie w portach po drugie wszystkie dokumenty jakie są potrzebne do pracy można znaleśc na stronach NAV UDI wystarczy poszukać.Tak że według mnie to jest przekręt i tyle

A ja myślałem że w doku się robi remonty
komu ty tego posta dedykujesz? i jakie dokumenty mogę znaleźć na stronie NAV i UDI potrzebne do takiej pracy? Ogólne warunki co do przyjazdu i pracy do NO tam znajdę ale jeśli chodzi o specjalistyczne uprawnienia to już tego tam nie ma (chyba że jest to oświeć forumowiczów linkiem)
np. Offshore sertifikat, Helseattest, AT & SJA, APOS- takie certyfikaty, uprawnienia znajdują się w ogłoszeniach do pracy w przemyśle olejowo-platformowym i trudno byłoby znaleźć je na stronie NAV a tym bardziej UDI.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok