Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Pawel Maranda Joanna Mrożek Maks X Wioletta Urbańska Monika Byy (2478 niezalogowanych)
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
panie s.tacchini nie obchodzi mnie co u ciebie się dzieje na parafii a tak naprawdę to mnie wa.li po prostu ca tam sobie sapiesz. zajmij się sobą bo widzę że źle to wygląda, jak jesteś taki cwel to nie proś ludzi o porady na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Mase1 grypsujesz czy jak?

jestem na NIE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
nie grypsuje zuzu , ale gość napisał o mnie jakbym to ja niby zamieszkiwał jego parafię i niby on jest tam władcą , szkoda wogóle odpisywać takiemu zj..ebowi cokolwiek!!! niech powie temu swojemu norweskiemu szefowi że jak mu nie da tych lonneslip-ów to niech omija jego parafię z daleka.. prze h.j z niego a jaki bohater na swoim podwórku-- tylko tutaj jakoś mu to słabo wychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a tak ogolnie,to o co chodzi?

czy lepiej dostac wyplate bez lonneslipa,czy lonneslipa bez wyplaty?

zreszta,jak sama nazwa wskazuje i tak 'lipa' jest zawsze na koncu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Jacek Mydlak
(s.tacchini)
Wiking
Wczoraj dostałem wszystkie zaległe lonneslipy.Żadnej lipy,bylem w Skatt i inspekcji pracy.Przez wszystkie przepychanki w miesiącu zarobiłem 7000 nok,w tej chwili nie można nic sprawdzić.Muszę je trzymać na wypadek,gdyby pracodawca nie odprowadzil podatku.,bo sprawa płatności jest cały czas otwarta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Jacek Mydlak
(s.tacchini)
Wiking
W Skatt w pobliżu stanowisk z literą G ,za szklaną szybą urzęduje mloda,wysoka Polka.Poszliśmy za ścianę do pani z inspekcji.Załatwiliśmy wszystko w 15 min.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok